Chirurgische schaar spits / stomp, 14,5 cm
Human / Instrumenten / Instrumentarium / Wegwerpinstrumenten
Artikelnr.: 131133
Paul Hartmann
EAN: 4052199218601
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/master/product/1/hartmann_peha_chirurgische_schere_spitz_stumpf_131133_1(1).jpg Chirurgische schaar
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/1/800_800_100/hartmann_peha_chirurgische_schere_spitz_stumpf_131133_1(1).jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/2/800_800_100/hartmann_peha_chirurgische_schere_spitz_stumpf_131133_2(1).jpg
https://www.praxisdienst.nl/out/pictures/generated/product/3/800_800_100/hartmann_peha_chirurgische_schere_spitz_stumpf_131133_3(1).jpg
State 2 Artikel wordt voor u besteld, wij proberen zo snel mogelijk te leveren.
excl. btw en verzendkosten
Form/Länge:
62.65 EUR New Out of stock
62.65 EUR New Out of stock
59 EUR New Out of stock
Hoeveelheid: à 25 Stuk
Artikel aan uw wenslist
U bent niet aangemeld

a.u.b. meldt u zich aan

 • Verzekerde verzending & gratis retourneren

 • Gratis verzending vanaf 100,00 €*

 • Express verzending of gewenste afleverdatum

 • Eenvoudige Leasing en betaling in termijnen

Chirurgische schaar - Peha® instrumentdisposable

 
Deze chirurgische schaar is een Peha® instrumentdisposable van geborsteld staal. Telkens weer wordt een nieuw ongebruikt instrument ingezet, zodat u altijd de beschikking hebt over een instrument van hoogste precisie en beste functionaliteit. Zoals alle Peha® instrumentdisposables van Hartmann, is ook de chirurgische schaar duidelijk gemerkt als eenmalig te gebruiken instrument, zodat verwarring met herbruikbare instrumenten wordt voorkomen. De chirurgische schaar is verkrijgbaar in verschillende vormen en lengtes.
 

Productkenmerken

 • Chirurgische schaar
 • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
 • Materiaal: geborsteld staal
 • Steriele houdbaarheid: 5 jaar
 • Afzonderlijk steriel verpakt
 • Duidelijk gemerkt als eenmalig te gebruiken instrument
 • Met Peha® Colour Lock® markering  voor duidelijke onderscheiding van herbruikbare instrumenten
 • Dispenser met 25 afzonderlijk verpakte chirurgische scharen 
 • Hartmann artikelnr.: 9910811 (spits-stomp, 14,5 cm) | 9910821 stomp-stomp, 14,5 cm) | 9910831 (spits-spits, 13 cm)

Toepassingsgebieden 

De chirurgische schaar is een traditioneel chirurgisch instrument voor het doorknippen van weefsels en verbandmateriaal. Vaak wordt de schaar ook gebruikt voor het trekken van draden. Chirurgische scharen zijn een belangrijk deel van het chirurgische instrumentarium en worden bij vrijwel alle chirurgische ingrepen gebruikt. 
 

Info over Peha® instrumentdisposables

De Peha® instrumentdisposables van Hartmann vormen een economisch en veilig alternatief voor herbruikbare instrumenten. De eenmalig te gebruiken instrumenten bestaan uit mat, geborsteld staal. Het geborstelde aspect van de instrumenten voorkomt hinderlijke reflecties, wat de gebruiksveiligheid bevordert. 
Vóór sterilisatie worden de instrumentdisposables gereinigd volgens een speciale, door Hartmann ontwikkelde methode. De instrumenten bieden dan ook een betrouwbare reinheid en steriliteit. Peha® instrumentdisposables voorkomen niet alleen het optreden van kruisbesmettingen, ze voldoen ook volledig aan de tactiele en manipulatieve eigenschappen van hoogwaardige medische instrumenten. Om verwarring van de disposable Peha®-instrumenten met de herbruikbare instrumenten te voorkomen, zijn de disposable instrumenten van Hartmann naast het disposable medische hulpmiddel keurmerk ook van een Peha® Colour Lock® markering voorzien. Omdat de Peha® instrumentdisposables direct gebruiksklaar zijn, bespaart u effectief op tijd en kosten, wat niet alleen voordelig is voor kleinere praktijken, maar ook voor ziekenhuizen en voor de uitrusting van medische tassen en koffers. Elke instrumentdisposable is afzonderlijk steriel verpakt en heeft een steriele houdbaarheid van 5 jaar. Daardoor zijn de Peha® instrumentdisposables op elk moment direct inzetbaar. De Peha® instrumentdisposable-serie bestaat uit vele instrumenttypen in verschillende uitvoeringen. Alle belangrijke instrumenttypen zijn vertegenwoordigd, van de anatomische pincet tot speciaal OK-instrumentarium. 
Peha® instrumentdisposables worden na gebruik verzameld in steekbestendige containers en met het afval verwijderd. In het geval van afvalverbranding kan het gerecyclede materiaal worden gebruikt voor de fabricage van nieuwe producten. 

De Peha® instrumentdisposables zijn steeds in perfecte functionele en hygiënische toestand en dragen op die manier bij aan optimaal gebruikscomfort en optimale gebruiksveiligheid.


1 klantbeoordelingen Ø
4
4
Nieuwe beoordeling

U kunt alleen een commentaar over dit artikel schrijven als u aangemeld bent.


Nu aanmelden

Nieuw product werd in het winkelwagentje gelegd
Vaak gecombineerd met dit artikel