Desinfectie

Desinfectie

In de categorie Desinfectie bieden wij u een omvangrijk assortiment aan desinfectiemiddelen voor professioneel gebruik in dokterspraktijken, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en spoeddiensten aan.
Ons aanbod omvat onder andere oppervlakdesinfectiemiddelen voor het reinigen en desinfecteren van oppervlakken, vloeren en geneeskundige producten, huiddesinfectiemiddelen voor het desinfecteren van beperkte huidzones voor injecties, puncties of chirurgische ingrepen evenals instrumentendesinfectiemiddelen om de herbruikbare medische instrumenten te hergebruiken.
Natuurlijk hebben wij ook diverse handdesinfectiemiddelen voor een hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Vooral populair zijn de verschillende producten van Sterillium, zoals Sterillium virugard of Sterillium med.
De meeste producten uit de categorie desinfectie zijn klaar voor gebruik en in verschillende verpakkingen verkrijgbaar - van gebruiksflessen tot zuinige voorraadflessen.

Subcategorie naar Desinfectie

 • Desinfecterend wasmiddel Desinfecterend wasmiddel

  Desinfecterend wasmiddel voor het tegelijkertijd reinigen en ontsmetten van medische beroepskleding. Verkrijgbaar voor de witte en de bonte was.

 • Toebehoren Toebehoren

  Van sproeikoppen en doseerpompen via desinfectiebakken tot hygiënesneltests, u vindt hier een ruime keuze aan praktische desinfectietoebehoren.

 • Doseerpompen Doseerpompen

  Bij Praxisdienst vindt u een ruime keuze aan doseerpompen en –hulpmiddelen van gerenommeerde merken als B. Braun, schülke, Bode en Dr. Schumacher voor gunstige prijzen.

 • Oppervlaktedesinfectie Oppervlaktedesinfectie

  Concentraat, gebruiksoplossing of doeksysteem - bij Praxisdienst vindt u een breed assortiment aan producten voor oppervlakdesinfectie in dokterspraktijken, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

 • Handdesinfectie Handdesinfectie

  Ontdek onze ruime keuze aan handdesinfectiemiddelen van gerenommeerde fabrikanten. Zo bieden wij naast Sterillium bijv. ook Descoderm, Softa-Man of Manusept.

 • Huiddesinfectie Huiddesinfectie

  Huiddesinfectiemiddelen voor gebruik bij injecties, puncties of chirurgische ingrepen, naar keuze al dan niet gekleurd, in gebruiks- of voorraadflessen.

 • Instrumentendesinfectie Instrumentendesinfectie

  In de categorie "instrumentendesinfectie" bieden wij u reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voorbereiding van herbruikbare geneeskundige instrumenten aan gunstige prijzen.