Tassen en rugzakken
nu eigen
EHBO-koffer configureren

Tassen en rugzakken

Eerstehulptassen en -rugzakken worden gebruikt om de eerstehulpuitrusting veilig en comfortabel te transporteren. Ze moeten overzichtelijk genoeg zijn om ook in stresssituaties snel de passende producten te kunnen vinden.

In deze categorie bieden we u een ruime keuze aan hoogwaardige tassen en rugzakken aan, speciaal voor gebruik op de afdeling spoedeisende hulp. De eerstehulptassen en -rugzakken die hier worden aangeboden zijn zeer robuust en onderscheiden zich door hun praktische indeling.

Voor zeer moeilijk terrein en voor gebruik buitenshuis in vochtige omstandigheden, kunt u bij ons ook eerstehulptassen verkrijgen gemaakt van waterdicht afdekmateriaal, die de uitrusting betrouwbaar tegen vocht en vuil beschermen.

Veel van onze tassen kunt ook met de praktische configurator voor eerstehulptassen naar uw persoonlijke behoeften vullen. Zo bevat uw tas alleen de producten die u werkelijk nodig heeft.

Ons assortiment wordt gecompleteerd met een ruime keuze aan eerstehulpkoffers voor kleine en middelgrote bedrijven en met passend navulmateriaal.

Subcategorie naar Tassen en rugzakken

  • Eerstehulpkoffers Eerstehulpkoffers

    Eerstehulpkoffer volgens DIN 13157 en DIN 13169 en ook bedrijfsverbandkastjes en eerstehulpnavulsets koopt u voordelig bij Praxisdienst.

  • EHBO-koffers EHBO-koffers

    In deze categorie vindt u een ruime keuze aan lege en gevulde EHBO-koffers, bijv. van Söhngen of Teutotechnik, voor professioneel gebruik op de afdeling spoedeisende hulp.

  • EHBO-tassen en EHBO-rugzakken EHBO-tassen en EHBO-rugzakken

    Praxisdienst biedt u een ruime keuze aan lege en gevulde eerstehulptassen en -rugzakken. Vele tassen kunnen met de eerstehulpconfigurator persoonlijk gevuld worden.