Reiniging en verzorging

Reiniging en verzorging

Bij Praxisdienst vindt u alles dat u nodig hebt voor reiniging en verzorging in uw praktijk, operatiekamer of ziekenhuis: emmers en schalen van edelstaal, speciale huidverzorgingsproducten, handborstels en washandjes, waslotions en zeep maar ook professionele apparaten voor ultrasonische schoonmaak. Bent u op zoek naar douchegel, badschuim, waslotion, chirurgische zeep of reinigend schuim? Maak gerust uw keuze uit onze ruime waaier aan huidreinigende middelen. Of gebruik gewoon de handige reinigingsdoekjes van Desoderm. Ook voor huidverzorging hebben we allerlei kwaliteitsproducten voor u in de aanbieding. Zoekt u hand- of huidcrème, verzorgend badschuim, zalfjes, huidverzorgende lotion of gewone verzorgende doekjes? Onze gebruiksvriendelijke website laat u toe om gemakkelijk uw bestelling te maken uit het grote assortiment van reinigings- en verzorgingsmiddelen van Praxisdienst!

Subcategorie naar Reiniging en verzorging

 • Handborstels en washandschoenen Handborstels en washandschoenen

  In deze categorie vindt u washandschoenen voor de verzorging van bedlegerige patiënten en steriele borstels voor de grondige reiniging van handen en nagels.

 • Huidverzorging Huidverzorging

  Handcrèmes en huidverzorgingsproducten met verzorgende ingrediënten - ideaal geschikt voor wie in de gezondheidszorg actief is.

 • Ultrasone reinigingsapparaten Ultrasone reinigingsapparaten

  In de geneeskunde worden ultrasoon reinigingsapparaten gebruikt voor het behoedzaam en toch grondige reinigen van medische en chirurgische instrumenten.

 • Waslotion en zeep Waslotion en zeep

  Praxisdienst biedt u een omvangrijk assortiment aan van waslotions, zepen en handwascrèmes voor een behoedzame reiniging van de handen. Wij hebben ook speciale producten voor allergische gebruikers.