Wellness en massage

Wellness en massage

Praxisdienst biedt u ook een groot assortiment van de nieuwste wellness- en massageproducten aan! Ons aanbod bevat onder andere veenpakkingen, badolies, massagetoebehoren, inwrijfmiddelen en massageoliën. Naast wegwerpbare veenpakkingen in verschillende maten, kunt u bij ons ook terecht voor de warmtedragers die erbij passen. Uit onze shop kunt u de badolie, douchegel, massageolie of inwrijfmiddelen met uw favoriete geur kiezen. Bovendien vindt u bij ons ook badzouten. Grasduin rustig door ons uitgebreide assortiment van massagetoebehoren. Misschien trekt onze exclusieve Hot Stones beginnersset met 8 stenen en helemaal samengesteld voor beginners wel uw aandacht! Of misschien bent u wel geïnteresseerd in onze driedelige edelsteenset met massagegriffel van Lapis Vitalis, speciaal ontworpen voor uw wellness.

Subcategorie naar Wellness en massage

 • Inwrijfmiddelen Inwrijfmiddelen

  Inwrijfmiddelen hebben door hun hoge alcoholgehalte een verfrissende werking en worden dan ook frequent gebruikt na de massage of sportactiviteit.

 • Massageoliën Massageoliën

  In de categorie massageoliën bieden wij u een ruime keuze aan oliën, crèmes en lotions met verschillende ingrediënten voor het uitvoeren van een massage.

 • Massagetoebehoren Massagetoebehoren

  Praxisdienst biedt u een ruime keuze aan praktische massagetoebehoren, van massagestokken en -staven via egelballen tot hot stones.

 • Modderbad pakking Modderbad pakking

  Gebruiksklare modderbaden en herbruikbare warmtedragers voor het aanbrengen van een modderbad vindt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Oliebaden Oliebaden

  Ontdek onze ruime keuze aan hoogwaardige badproducten. Een badolie met lavendel, badzout uit de Dode Zee of een melkbad - wij hebben een badproduct voor uw behoefte.