Textiel

Textiel

Praktijktextiel is elk textiel dat in de dagelijkse praktijk van pas komt. Daartoe behoren vooral bankovertrekken, patiëntendekens, verschillende textielbekledingen en handdoeken. Vooral fysiotherapeuten en natuurgeneeskundigen hebben in de uitoefening van hun beroep veel praktijktextiel nodig.
Bankovertrekken houden niet alleen de onderzoeksbank schoon, maar ze bieden de patiënt ook een hoger ligcomfort. Bij Praxisdienst zijn bankovertrekken verkrijgbaar in verschillende maten en in een keuze aan moderne kleuren tegen gunstige prijzen. De bankovertrekken in badstof-stretch-kwaliteit kunnen eenvoudig aangebracht worden en zijn zeer huidvriendelijk.
In de categorie praktijktextiel vindt u een ruime keuze aan handdoeken in verschillende maten. De handdoeken zijn niet alleen voor het afdrogen van patiënten geschikt, maar ook voor afdekking van massagetafels of voor het inwikkelen van warmtepakken in de fysiotherapie.
Patiëntendekens in verschillende kwaliteiten vervolledigen ons assortiment aan praktijktextiel. De dekens worden hoofdzakelijk gebruikt om patiënten tijdens infusies, acupunctuurbehandelingen of massages warm te houden.
Ontdek ons ruim assortiment aan praktijktextiel en hoogwaardige medische werkkleding in de categorie bekleding/textiel hier in de Praxisdienst-online-shop.  

Subcategorie naar Textiel

  • Handdoeken Handdoeken

    Handdoeken worden vooral in de fysiotherapie- en massagepraktijken gebruikt. We bieden u een ruim assortiment aan handdoeken in verschillende maten en kleuren aan.

  • Dekens Dekens

    Hier vindt u dekens, waarmee u patiënten kunt toedekken en warm houden tijdens infusen of acupunctuurtoepassingen.

  • Textielovertrekken Textielovertrekken

    Kussenovertrekken, bankovertrekken of krukovertrekken… in deze categorie vindt u textielovertrekken in vele uitvoeringen en kleuren.