Medische kleding

Index

Hoogwaardige medische kleding voor hem en voor haar

"beroepskleding" vinden

Beroepskleding moet praktisch, functioneel en kwalitatief hoogwaardig zijn. Hetzelfde geldt voor de categorie medische kleding.

U heeft in ons een betrouwbare en ervaren aanbieder gevonden die hoogwaardige medische kleding voor mannen en vrouwen in het assortiment heeft. In 1953 werd de Praxisdienst opgericht en behoort sindsdien tot de traditierijkste bedrijven op het gebied van medische technologie.

We hebben aan het onderdeel medische kleding een gehele categorie gewijd. Hier vindt u bijvoorbeeld blouses, shirts, jacks, jassen en broeken, schoenen en sokken voor mannen en vrouwen.

Daarnaast bieden wij textiel, zoals bijvoorbeeld handdoeken of dekens voor onderzoekstafels. Onze medische kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen of geavanceerde speciale vezels en is strijkvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Kleed uzelf en uw personeel in kleding van de beste kwaliteit en bestel de kleding voor uw praktijk in onze online shop. Wij leveren in heel Duitsland en Europa. Een levering buiten Europa is ook mogelijk.