Praxisdienst goes social media!

Of het nu gaat om Facebook, YouTube of Instagram – sociale media zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Dit geldt niet alleen voor het privéleven maar ook voor de beroepswereld. We vernemen nieuws over onze job, zoeken naar reviews over producten en houden contact met mensen die in dezelfde sector werken.


Om recht te doen aan deze ontwikkeling en om onze klanten zo snel mogelijk te voorzien van interessante informatie over onze online shop en de daar verkrijgbare producten, maken wij voor de communicatie ook gebruik van diverse social media kanalen.


Op deze pagina vertellen we meer over ons dagelijks werk en de mensen achter onze kanalen en accounts.Facebook als platform voor nieuws en acties

De geneeskunde ontwikkeld zich steeds – niet alleen op het gebied van diagnostiek en behandeling, maar ook op het gebied van producten zoals verbandmiddelen of diagnostische hulpmiddelen. We proberen onze klanten altijd de nieuwste en meest interessante medische producten aan te bieden. Als gevolg daarvan komen er elke week nieuwe producten in onze online shop, die wij natuurlijk ook graag presenteren.


Dankzij het grote bereik biedt Facebook het perfecte platform om klanten te bereiken en te informeren. Door middel van aansprekende beelden en beknopte inhoud houden we onze followers altijd op de hoogte.


Ons social media-team bekommert zich om de aanvragen van klanten die via de chat of via de comments binnenkomen. Zo hebben we al veel klanten op een snelle en ongecompliceerde manier kunnen helpen.


Neem een kijkje op onze facbook-pagina en volg ons om niks meer te missen!Met YouTube producten op een geheel nieuwe manier ervaren

De presentatie van een product is van centraal belang! Bij Praxisdienst hechten we daarom veel belang aan het gebruik van expressieve beelden met een hoge resolutie, en verschillende detailopnames. Bij veel producten geven foto’s echter geen goed beeld van het artikel. Daarom produceren wij productvideo’s waarin wij geselecteerde producten in detail voorstellen.


Bovendien vindt u op ons kanaal ook video’s van fabrikanten waarin de bediening en werking van producten wordt uitgelegd.


Via YouTube maken wij ook van de gelegenheid gebruik om onze klanten uitgebreid te informeren over nieuwe functies op onze website. Met de PRAXISTIPP videoreeks leggen we bijvoorbeeld de verschillende functies uit die u kunt gebruiken in het dashboard, geven we uitleg over de nieuwe Praxisdienst app en laten we zien hoe de Praxisdienst verlanglijst werkt.


Abonneer u op ons YouTube kanaal en leer ons en geselecteerde producten beter kennen!
Professioneel netwerken met LinkedIn

Het succes van een onderneming hangt voor een groot deel af van haar werknemers. De voortdurende uitbreiding van Praxisdienst vereist daarom professionele aanwerving. Met de aanwezigheid op LinkedIn heeft Praxisdienst het ideale platform om zich als werkgever te presenteren.


Op ons LinkedIn kanaal vindt u onze actuele vacatures voor verschillende afdelingen. Spreekt een van de vacatures u aan? Met één klik komt u direct op ons carrièreportaal. We kijken uit naar uw sollicitatie!


Bovendien onderhouden wij op LinkedIn contacten met onze leveranciers en zakenpartners. Wij houden onze followers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons bedrijf. Of het nu gaat om de lancering van een nieuwe functie in onze onlineshop of de installatie van het geautomatiseerde logistieke systeem, het loont de moeite regelmatig een kijkje te nemen op onze LinkedIn-pagina.


Word onze follower op LinkedIn en ontvang regelmatig updates over vacatures, actuele onderwerpen en nieuws uit ons bedrijf!
Altijd op de hoogte dankzij Instagram

Ook Instagram heeft zich de afgelopen jaren in een hoog tempo ontwikkeld tot een van de meest gebruikte platforms. Wat oorspronkelijk werd gebruikt om kiekjes te delen met vrienden, is nu een ideale oplossing geworden voor bedrijven om hun klanten op de hoogte te houden.


Vanaf nu wil Praxisdienst haar klanten ook via Instagram informeren over nieuwe producten, interne veranderingen en acties. Bovendien neemt ons social media-team de vragen en problemen van klanten in behandeling die ons bereiken via een dm of in de comments bij een bericht.


Bovendien biedt Instagram ons als bedrijf een geweldige kans om nieuwe fabrikanten en hun producten te ontdekken en deze zo snel mogelijk in de winkel aan onze klanten aan te bieden.


Volg ons Instagram-account en mis nooit meer actuele onderwerpen, productnieuws of acties!


De Praxisdienst social media-redactieKevin Keipinger

geboren op 27 juni 1993 in Saarburg. Na zijn middelbare school volgde hij een opleiding tot ontwerper van digitale en gedrukte media. In 2018 stapte hij over naar Praxisdienst en is sindsdien als art director verantwoordelijk voor de gebieden web en print.
Thomas Roth

Na de middelbare school studeerde hij bedrijfsinformatica en werkte hij enkele jaren als freelancer op het gebied van e-commerce. In 2017 stapte hij over naar Praxisdienst en is sindsdien verantwoordelijk voor de gebieden productfotografie, productpresentatie en marketing.


Yagmur Simsek 

Geboren op 1 april 1997 in Bodrum. Na haar middelbare school behaalde ze haar bachelor in Visual Communication Design. Sinds 2023 werkt ze als grafisch ontwerper bij Praxisdienst, waar ze verantwoordelijk is voor web- en videoprojecten.Anne-Catherine Fadler

geboren op 24 september 1996 in Trier. Na de middelbare school, volgde ze een opleiding tot medisch assistent. In 2021 stapte zij over naar Praxisdienst en is daar sindsdien verantwoordelijk als productmanager.


 
* excl. btw
Aanmelden
Registreer u nu!
To enable login with Google, you have to allow it in the dialog for cookie settings: Cookie-instellingen
Taal en valuta
Nederlands
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • Italiano
EUR
 • EUR
 • USD $
 • CHF Fr.
 • GBP £
 • DKK Kr.
 • SEK kr
 • PLN
Kies uw vakgebied

Praxisdienst biedt een breed assortiment aan medische artikelen. Selecteer uw vakgebied om toegang te krijgen tot speciale producten.


U kunt de keuze van uw vakgebied op elk moment in de header wijzigen.

Zoekterm intypen om resultaten te krijgen...
Categorieën
  Inhoud
  Van uw notitielijsten ()
   Producten voor uw zoekopdracht ()
    Bekijk alle producten
     Laatst bekeken
      Laatst gekocht