Therapie en wellness

Therapie en wellness

Praxisdienst biedt u in de categorie therapie en wellness met name producten voor fysiotherapeuten en revalidatieklinieken.
Naast therapiehulpmiddelen, gymnastiekballen en trainingsbanden voor fysiotherapeutische oefeningen, vindt u hier ook een groot aantal inhalatieapparaten, producten voor de veneuze compressie en TENS-apparaten.
De VenenWalker is bijvoorbeeld een populair luchtmassageapparaat voor de benen dat de veneuze terugstroom van het bloed verbetert en bijvoorbeeld bij bindweefselaandoeningen kan worden ingezet.
Het assortiment wordt gecompleteerd door een selectie aan alcoholmeters waarmee het alcoholgehalte in het bloed via de adem kan worden gecontroleerd. De apparaten zijn gedeeltelijk voorzien van een manipulatiebescherming en zijn hierdoor uitermate geschikt voor de inzet in ontwenningsklinieken.

Subcategorie naar Therapie en wellness

 • Inhalatieapparaten Inhalatieapparaten

  Wij bieden u een ruime selectie aan inhalatieapparaten voor de verneveling van medicijnen. Speciaal voor kinderen bieden wij tevens kinder-inhalatieapparaten en bijpassende toebehoren aan.

 • Revalidatie en fysiotherapie Revalidatie en fysiotherapie

  Of u nu op zoek bent naar gymnastiekballen, trainingsmatten of therapiehulpmiddelen: in deze categorie vindt u een groot assortiment aan hulpmiddelen voor revalidatieklinieken en fysiotherapeuten.

 • TENS en lichaamsvetmeters TENS en lichaamsvetmeters

  TENS-apparaten voor de elektronische zenuwstimulatie en voor de behandeling van diverse pijnklachten. Hier vindt u tevens lichaamsvetmeters.

 • Warmtetherapie Warmtetherapie

  Ontdek onze ruime selectie aan producten voor de warmtetherapie - van hot stones en infraroodlampen aan het paraffinebad.