Wondsluiting

Wondsluiting

In de categorie Wondsluiting vindt u alle gangbare producten die gebruikt worden voor de professionele wondsluiting.

Voor de chirurgische wondsluiting vindt u bij ons afzonderlijk en steriel verpakte combinaties van naalden en draden in verschillende uitvoeringen. Monofilament, meerdradig, al dan niet resorbeerbaar hechtmateriaal - wij bieden u de geschikte praktijkoplossing voor elke behandelingssituatie. Als alternatief voor de combinatie van naald en draad vindt u bij ons ook verschillende soorten wondlijm en huidklemmen. Het voordeel van de klemmen en van het lijmen van wonden ligt in de grote tijdsbesparing en het lagere risico op infectie. Kleinere, niet-klevende wonden kunt u met wondsluitstrips snel en eenvoudig dichtmaken.

Maak kennis met ons grote assortiment aan hoogwaardige, betrouwbare producten rond het thema wondsluiting en profiteer van onze voordelige prijzen.


Subcategorie naar Wondsluiting

 • Wondlijm Wondlijm

  Wondlijm als alternatief voor de chirurgische hechting maakt een bijzonder snelle, pijnvrije en niet-traumatische wondsluiting mogelijk met een beperkter risico op infecties.

 • Skin stapler Skin stapler

  Maak kennis met ons ruime aanbod aan wegwerp- en herbruikbare huidklemmen en bijpassende huidnietjesremovers en profiteer van onze aantrekkelijke staffelprijzen.

 • Hechtmateriaal Hechtmateriaal

  Chirurgische naald-en-draadcombinaties voor het hechten van operatiewonden en andere klevende wonden. Verkrijgbaar als resorbeerbaar en niet-resorbeerbaar hechtmateriaal.

 • Wondsluitstrips Wondsluitstrips

  Wondsluitstrips maken een snelle, pijnvrije en niet-traumatische wondhechting mogelijk. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten.