Organistatiemiddelen

Organistatiemiddelen

In elke dokterspraktijk zijn organisatiemiddelen nodig, om een vlot verloop van de dagelijkse praktijk en een toereikende documentatie veilig te stellen. Tot de organisatiemiddelen behoren naast dossiertassen, afsprakenplanners en kaartlezers ook diverse formulieren, zoals bijv. verklaringen van patiënten, anamnese formulieren en medische attesten.
In de categorie “organisatiemiddelen” bieden we u een ruime keuze aan producten rond het thema praktijkorganisatie. Hier vindt u bijv. ook naambordjes voor het praktijkpersoneel. De magneetbordjes kunnen beschreven worden en zijn verkrijgbaar in verschillende designs voor diverse vakgroepen.
Dit uitgebreid assortiment aan dossiertassen omvat ook speciale patiëntendossiers voor psychotherapeuten en natuurgeneeskundige. Uiteraard bieden we u ook passende toebehoren, zoals adresstickers, indexkaarten en inlegbladen.
Voor een professioneel afspraakmanagement bieden we u de elektronische afsprakenplanner voor dokterspraktijken aan. Deze praktische afsprakenplanner biedt een enorm aantal functies aan en kan toch intuïtief en eenvoudig bediend worden. Graag sturen we u een demoversie voor 3 maanden.
Bureaubenodigdheden en organisatiemiddelen voor uw dokterspraktijk koopt u voordelig bij Praxisdienst. 

Subcategorie naar Organistatiemiddelen

 • Houder voor systeemkaarten Houder voor systeemkaarten

  In deze categorie bieden we u formulierstandaarden, systeemkaarthouders en organisatiekastjes voor het onderbrengen van formulieren.

 • Systeemkaarten Systeemkaarten

  Hier vindt u systeemkaarten voor alle vakgebieden, inlegbladen, adresstickers maar ook afsprakenlijsten en certificaten om aan de patiënten te verstrekken.

 • Kaartlezers Kaartlezers

  Wir bieten Ihnen eine große Auswahl an Orga eGK-Kartenlesegeräten für die Verwendung in der Praxis oder auf Hausbesuchen.

 • Medische toetsenborden Medische toetsenborden

  Praxisdienst biedt u het juiste, desinfecteerbare medische toetsenbord met USB-aansluiting naar ieders wens.

 • Naamplaatjes Naamplaatjes

  Praxisdienst biedt u naambordjes met magneet om zelf te beschrijven in vele vrolijke designs, passend bij diverse vakgebieden.

 • Agenda's Agenda's

  Papiergebundene Terminplaner und elektronische Terminkalender zur Organisation Ihrer Patiententermine kaufen Sie günstig bei Praxisdienst.