Gipsverbanden

Gipsverbanden

In de categorie Gipsverbanden hebben wij een klassiek gipsverband, moderne castverbanden en nog andere, stabiliserende verbanden samengesteld.
Zowel gips- als castverbanden worden gebruikt voor het mechanisch fixeren van botbreuken, het tot rust brengen na zware verrekkingen of operatieve behandelingen (bijv. gescheurde banden). Ons assortiment bevat zowel de klassieke gipsverbanden als de lichtere, patiëntvriendelijkere castverbanden maar ook longuetten voor het aanleggen van spalkverbanden.
Bovendien bieden wij u ook gebruiksklare, stijve en elastische zinklijmverbanden van bekende fabrikanten aan, zoals Hartmann, BSN of Lohmann-Rauscher, aan voordelige prijzen. De halfstijve drukverbanden kunnen bijv. ook gebruikt worden bij de nazorg voor fracturen, bij tendinitis of bij distorsie.
Toebehoren voor het aanleggen van gips-, cast- en zinklijmverbanden vindt u bijv. in onze categorie «verbandmiddelen».
 

Subcategorie naar Gipsverbanden

 • Fixatiespalken Fixatiespalken

  Fixatiespalken voor het stilhouden van extremiteiten koopt u gunstig bij Praxisdienst. Vinger- of polsterspalken: wij hebben de geschikte spalk voor elke behandelingssituatie.

 • Gipsverbanden Gipsverbanden

  Wij bieden u een ruime selectie aan klassieke gipsverbanden voor het vervaardigen van immobiliserende verbanden. U vindt hier ook longuetten voor het vervaardigen van spalkverbanden.

 • Synthetisch castverband Synthetisch castverband

  Het synthetische castverband is een interessant alternatief voor gipsverband. Door het beperkte gewicht, de hoge stabiliteit en de snelle belastbaarheid is dit verband bijzonder patiëntvriendelijk.

 • Zinklijmverbanden Zinklijmverbanden

  Zinklijmverbanden voor gebruik in de orthopedie en de angiologie. Wij bieden u een grote keuze aan stijve en elastische zinklijmverbanden in verschillende maten.