Vakspecifieke diagnostiek

Vakspecifieke diagnostiek

Specialisten vinden in de categorie vakspecifieke diagnostiek een groot aantal diagnostische instrumenten en apparaten voor het onderzoeken van patiënten.
Naast audiometers en endoscopen bieden wij u een breed assortiment aan ecg-apparaten voor de uitvoering van rust-, inspannings- en continu-ecg's, en een uitgebreide selectie aan vaat- en foetale dopplers.
In de subcategorie spirometrie vinden longartsen zowel mobiele als pc-spirometers en piekstroommeters, ademtrainers en bijpassende verbruiksmaterialen van wegwerpturbines tot aan neusklemmen.
Ons assortiment omvat daarnaast ook professionele echoapparaten en -systemen van Mindray en EDAN, die in verschillende vakgebieden kunnen worden ingezet.
Maak kennis met ons uitgebreide assortiment aan diagnostische apparaten en bijpassende toebehoren en profiteer van onze gunstige prijzen en aantrekkelijke diensten.

Subcategorie naar Vakspecifieke diagnostiek

 • ABI-Systemen ABI-Systemen

  ABI-systemen voor de diagnostiek van perifeer arterieel vaatlijden met behulp van een gelijktijdige bloeddrukmeting aan de 4 extremiteiten. Ideaal voor de inschatting van het cardiovasculaire risico.

 • Audiometers Audiometers

  Hier vindt u een ruime keuze aan audiometers voor de uitvoering van een geluidsaudiometrie bij volwassenen of kinderen. Wij bieden apparaten van MAICO, ELECTRONICA Technologies en GN Otometrics aan.

 • Benodigdheden voor oogartsen Benodigdheden voor oogartsen

 • Dermatoscopen Dermatoscopen

  Ontdek ons uitgebreide assortiment aan gepolariseerdlicht-dermatoscopen. Of u nu een instrumentkop of een moderne video-dermatoscoop zoekt: wij bieden u een geschikte praktijkoplossing.

 • ECG-apparaten en toebehoren ECG-apparaten en toebehoren

  Of het nu gaat om een pc-ecg, mobiele ecg- of continu-ecg-apparaat: wij bieden u een grote keuze aan ecg-apparaten en bijpassende toebehoren, van elektroden tot aan ecg-papier tegen voordelige prij...

 • Endoscopen Endoscopen

  In de categorie endoscopen bieden wij u tegen voordelige prijzen vaste endoscopen voor KNO-artsen en bijpassende toebehoren, van de koudlichtkabel tot aan de endoscopiegel.

 • Vaten- en foetale dopplers Vaten- en foetale dopplers

  Praxisdienst biedt een grote keuze aan vatendopplers en foetale dopplers van COMEN, EDAN en Bistos voor toepassing in de angiologie resp. gynaecologie.

 • Hoofdlampen en brillen Hoofdlampen en brillen

  In de categorie hoofdlampen en brillen vindt u niet alleen led-hoofdlampen, maar ook loepbrillen, reflexspiegels en nystagmusbrillen.

 • Rectoscopie Rectoscopie

  Praxisdienst biedt u zowel diverse sets voor onderzoek van de endeldarm en het anale kanaal als bijpassende toebehoren voor de rectosctopen, anascopen en proctoscopen.

 • Röntgenbenodigdheden Röntgenbenodigdheden

  In deze categorie vindt u niet alleen een grote selectie aan röntgenschorten ter bescherming van personeel en patiënten, maar ook opnametoebehoren voor het röntgenonderzoek.

 • Spirometrie Spirometrie

  Spirometrie geeft uitsluitsel over de aanwezigheid van obstructieve of restrictieve longaandoeningen. Wij bieden u een ruime keuze aan spirometers en bijpassende toebehoren.

 • Tonometers Tonometers

  Tonometer worden voor de meting van de oogdruk gebruikt en worden met name voor de vroege herkenning van glaucoom toegepast. Hier vindt u tonometers en bijpassende toebehoren.

 • Echoapparaten en toebehoren Echoapparaten en toebehoren

  Ontdek ons ruime assortiment aan echoapparaten voor gebruik in verschillende vakgebieden en de bijpassende toebehoren, bijvoorbeeld van EDAN of Mindray, tegen voordelige prijzen.

 • Tympanometrie Tympanometrie

  Tympanometers voor een snel en pijnvrij onderzoek van het trommelvlies en het middenoor en bijpassende toebehoren koopt u voordelig bij Praxisdienst.