Papierproducten

Papierproducten

In onze categorie van papierproducten vindt u alles wat met papier te maken heeft. Hierbij horen voornamelijk afvalemmers, onderzoekstafelpapier, schoonmaakdoekjes, papieren handdoeken en ook patiëntenservetten. Koop bij Praxisdienst niet enkel handige afvalemmers in alle maten en soorten, maar ook afvalzakjes voor dagelijks gebruik in uw ziekenhuis en praktijk. Bestel hier uw onderzoekstafelbedekkingen van papier en het bijhorende af- en oprolapparaat! Bent u enkel op zoek naar cosmetische doekjes, huishoudpapier, toiletpapier of schoonmaakdoekjes? Geen enkel probleem, bij Praxisdienst krijgt u dit alles voor erg lage prijzen!

Subcategorie naar Papierproducten

  • Ligbankpapier Ligbankpapier

    Ontdek onze ruime keuze aan ligbankpapier. Wit, gekleurd of met voor kinderen aantrekkelijke motiefjes: wij hebben voor elk wat wils.

  • Multifunctionele doeken en celstofmatjes Multifunctionele doeken en celstofmatjes

    Van cosmeticadoekjes via celstofmatjes tot huishouddoeken en toiletpapier, in deze categorie vindt u alle papierproducten voor de praktijk.

  • Papieren handdoeken Papieren handdoeken

    Papieren handdoeken voor het aanvullen van verschillende verdeelsystemen, bijv. van Tork of Kimberly-Clark kunt u aan voordelige prijzen kopen bij Praxisdienst.