Verbandmiddelen

Verbandmiddelen

De categorie verbandmiddelen omvat een ruim assortiment aan producten rondom het thema Wondverzorging. Naast wondpleisters, kompressen en gaasverbanden bieden wij u ook een ruime keuze aan kompressen voor de vochtige wondverzorging, vooral geschikt bij slecht genezende wonden.

Ons aanbod omvat ook compressiebandages en gipsverbanden voor het aanbrengen van drukverbanden, steunverbanden en ontlastende verbanden. Naast verbandmiddelen vindt u bij ons ook verschillende wondgels, wondspoeloplossingen en reinigingskompressen die gebruikt kunnen worden bij het zuiveren van verontreinigde wonden. Ons assortiment wordt compleet gemaakt door de orthopedische hulpmiddelen van de firma DARCO. Bandage, orthese of spalk - bij Praxisdienst vindt u hulpmiddelen voor de meest uiteenlopende orthopedische vragen.

Maak kennis met ons grote assortiment aan verbandmiddelen van gerenommeerde fabrikanten en profiteer van onze gunstige prijzen en aantrekkelijke diensten.


Subcategorie naar Verbandmiddelen

 • Vochtige wondverzorging Vochtige wondverzorging

  Wij bieden u een grote keuze aan producten voor de vochtige wondverzorging, van gelverbanden via wondgels tot wondgaas.

 • Kompressen Kompressen

  Steriele en niet-steriele ES-kompressen, absorberende kompressen, splitkompressen, zalfkompressen en universele kompressen van gaas of vlies.

 • Compressieverbanden Compressieverbanden

  Hier vindt u een grote keuze aan compressieverbanden van shortstretch en longstretch bandages via pleisters tot ideaalwindsels voor lichte tot sterke compressiebandages.

 • Zwachtels en windsels Zwachtels en windsels

  Voor het fixeren van kompressen of voor het aanleggen van steunverbanden - in deze categorie hebben wij voor u gaas- en fixeerverbanden voor verschillende toepassingen samengesteld.

 • Net- en buisverbanden Net- en buisverbanden

  Praxisdienst biedt u een grote keuze aan net- en buisverbanden die bijv. geschikt zijn voor het fixeren van kompressen of als huidvriendelijke onderlaag voor castverbanden.

 • Orthopedische hulpmiddelen Orthopedische hulpmiddelen

  Van bandages via orthesen en spalken tot verbandschoenen - in deze categorie vindt u een grote keuze aan orthopedische hulpmiddelen van de firma DARCO.

 • Pleisters Pleisters

  In de categorie Pleisters vindt u fixeerpleisters, infuuspleisters, injectiepleisters, wondpleisters en tapes in verschillende uitvoeringen en voor voordelige prijzen.

 • Polsterverbanden Polsterverbanden

  Polsterbandages voor het bekleden van blootgestelde delen bij het aanleggen van strakke verbanden en om drukplaatsen te vermijden kunt u aan voordelige prijzen kopen bij Praxisdienst.

 • Tamponaden Tamponaden

  Wij bieden u een grote keuze aan steriele tamponaden voor het tamponeren van wonden en voor het stelpen van bloedingen in verschillende uitvoeringen en groottes.

 • Deppers Deppers

  Praxisdienst biedt u een grote keuze aan steriele en niet-steriele gaas- en celstofswabs van gerenommeerde fabrikanten zoals Hartmann of MaiMed, aan voordelige prijzen.

 • Verbanddoeken Verbanddoeken

  Of het nu klassieke verbanddoeken of doeken met een aluminiumlaag betreft - bij Praxisdienst vindt u de juiste verbanddoek.

 • Wondreiniging Wondreiniging

  Ontdek ons uitgebreide assortiment aan producten voor wondreiniging. Wondgel, wondspoeloplossingen en reinigingskompressen - bij Praxisdienst vindt u alles voor het zuiveren van verontreinigde wonden.