EHBO uitrusting

EHBO uitrusting

Bij een noodgeval is het ieders plicht om eerste hulp toe te passen. Daarom kunt u bij Praxisdienst alles verkrijgen om een volwaardige eerste hulp toe te passen. Een volledig uitgeruste EHBO-set bevat middelen voor de spoeling van ogen, reddings- en transportmiddelen en EHBO-verzorgingsmiddelen. Het oogspoelstation van PLUM is een snelle en gebruiksklare oplossing voor het spoelen van ogen in uw werkplaats. Bij een vermoedelijke kwetsuur aan de nekwervels is de Leardal Stifneck Select de beste keuze. Dit is een volledig samengestelde neksteun die herstelbaar is voor verschillende maten. Bij kneuzingen, verstuikingen en insectenbeten, tandpijn of hoofdpijn, helpen de direct-koudkompressen van Praxisdienst. Deze direct-koudkompressen hoeven niet op voorhand in de diepvriezer gelegd te worden, het ijspakket wordt simpelweg geactiveerd door het aan te drukken. Hierdoor kan het onmiddellijk gebruikt worden en rechtstreeks op de pijnlijke plaats aangebracht worden. Ontdek hier de uitgebreide EHBO-uitrusting van Praxisdienst!

Subcategorie naar EHBO uitrusting

  • Oogspoeling Oogspoeling

    Oogspoeling kan ofwel voor het uitwassen van vreemde lichamen of van chemicaliën gebruikt worden. Hier vindt u passende spoeloplossingen voor het oog bij eerste hulp.

  • EHBO verzorging EHBO verzorging

    In deze categorie hebben we producten voor verzorging van patiënten bij noodsituaties samengesteld. Hier vindt u replantaatsets en koelcompressen.

  • Redding en transport Redding en transport

    Hier vindt u producten voor het bergen en voor transport van gewonde patiënten, zoals brancards of transporthulp van Söhngen.