Beademing en intubatie

Beademing en intubatie

Als de luchtwegen gevaarlijk zijn geraakt bij een ongeval, dan is beademing noodzakelijk. In deze categorie over beademing en intubatie vindt u alles om de luchtwegen te beschermen: verschillende afzuigpompen, beademingsballonnen en –maskers, laryngoscopen en toebehoren, maar ook zuurstofsystemen, -flessen en accessoires. Met de afzuigpomp van Vitalograph voor noodgevallen, wint u steeds kostbare tijd. Eenmaal de secreetopvangbak gevuld is, werkt het apparaat gewoon door, waarbij overtollig secreet door de opening wegloopt. Wegwerpbare beademingsballonnen en –maskers zorgen voor een efficiënte beademing en door de steriele materialen hoeft u zich geen zorgen te maken over ontsmetting of sterilisatie. Ons aanbod wordt vervolledigd door verschillende apparaten en toebehoren voor directe en indirecte laryngoscopie zoals lichtgevende spatels, batterijhandvaten, tubes, tangen en mondwiggen. Met Praxisdienst bent u uitgerust voor elk noodgeval!

Subcategorie naar Beademing en intubatie

 • Beademingsballonnen en -maskers Beademingsballonnen en -maskers

  Hier vindt u een ruime keuze aan beademingshulpmiddelen en -ballonnen voor volwassenen en kinderen en passende beademingsmaskers in verschillende maten en vormen.

 • Beademingshulpmiddelen Beademingshulpmiddelen

  Beademingshulpmiddelen worden consequent gebruikt wanneer een levensreddende beademing nodig is.
  Bij Praxisdienst vindt u beademingsartikelen voor betaalbare prijzen.

 • Laryngoscopen en toebehoren Laryngoscopen en toebehoren

  Laryngoscopen voor endotracheale intubatie en passende laryngoscoopspatels in verschillende vormen en maten koopt u voordelig bij Praxisdienst.

 • Zuurstofsystemen, flessen en toebehoren Zuurstofsystemen, flessen en toebehoren

  Praxisdienst biedt u een breed assortiment hervulbare zuurstofflessen, complete zuurstofsystemen en toebehoren als zuurstofmaskers of drukregelaars.