Röntgenlichtkast

Index

Moderne flatscreen Röntgenlichtkast bij de Praxisdienst.nl

"Röntgenlichtkast" vinden

Buizen zijn verleden tijd, de moderne flatscreen röntgenlichtkast met TFT-LCD-technologie is de toekomst. Conventionele röntgenlichtkasten met tl-verlichting belichten het zichtoppervlak slechts ongelijkmatig, verbruiken veel stroom en hebben een beperkte levensduur.

Bovendien hebben de ingebouwde buizen veel ruimte nodig, de apparaten zien er plomp uit en passen niet meer in de praktijk van vandaag de dag.

Bij een röntgenlichtkast met TFT-LCD-technologie is dat anders. Absoluut flikkervrije en homogene verlichting, licht dat niet verblindt, laag stroomverbruik en uiterst lange levensduur zijn slechts enkele voordelen. Dankzij een diepte van slechts 2,5 cm en een optiek zoals bij moderne flatscreen beeldschermen zijn röntgenlichtkasten met TFT-LCD-technologie de blikvanger in iedere praktijk.

De apparaten zijn verkrijgbaar in 2 maten, met 36 of 72 watt. Wanneer u denkt dat deze nieuwe technologie onbetaalbaar zou zijn dan zult u verrast zijn. De prijs voor geavanceerde TFT-LCD-technologie is niet duurder dan een apparaat met de conventionele TL-buizen.