Heren

Heren

Modieuze praktijkkleding voor heren, praktisch en functioneel voor de tandarts of tandtechnicus en alle gebieden van de tandheelkunde vindt u in deze categorie.

Voor de modieuze heren hebben we elegante hemden met korte of lange mouwen in verschillende kleuren. Herenpolo’s met sportieve kragen of klassieke shirts in vele verschillende kleuren en maten vindt u in deze rubriek, naast praktische tunieken. De doktersbroeken hebben we in verschillende uitvoeringen, comfortabel zonder sluiting, klassieke bandplooibroeken of modieuze jeans in 5-pocket-style, uiteraard in een omvangrijke keuze aan maten.

U vindt bij ons hoogwaardige praktijkkleding voor heren van bekende fabrikanten, zoals HIZA, Anvil en IguanaMed.

Subcategorie naar Heren

 • Hemden Hemden

  Combinatiesterke hemden in verschillende kleuren en maten, naar keuze met lange of korte arm, bieden we in deze categorie aan.

 • Broeken Broeken

  Van de comfortabele OK-broeken over de klassieke bandplooibroeken tot moderne jeansbroeken: hier vindt u passende broeken tegen een gunstige prijs.

 • Jacks en pullovers Jacks en pullovers

  In deze categorie hebben we een keuze aan moderne fleecejacks en sweatshirts in verschillende kleuren, maten en materialen samengesteld.

 • Herentunieken Herentunieken

  Van aangename OK-shirts tot klassieke hemden: in deze rubriek bieden we u verschillende eenvoudig te reinigen herentunieken aan.

 • Polo’s en shirts Polo’s en shirts

  Hier vindt u moderne polo’s en shirts voor heren van Anvil, B & C en HIZA in een ruim aantal modellen en kleuren tegen een zeer gunstige prijs.