Veeartsenij

De veeartsenij is een specialiteit binnen de diergeneeskunde, die zich specifiek bezighoudt met de fysiologie en pathologie van grote dieren en vee. Naast paarden en runderen zijn derhalve ook kippen en varkens vaak voorkomende patiënten. De veeartsenij vereist een bijzondere uitrusting voor de dierenarts vanwege zijn vaak ambulante werk, de omvang en de soortspecifieke kenmerken van de dieren en bijgevolg een andere diagnose dan in de huisdierenpraktijk.


Artsen voor grote dieren ontdekken hier een interessante selectie speciaal voor hen bedoelde hulp- en verbruiksmiddelen, maar ook diagnostica en elegante accessoires, zoals leren artsentassen in diverse kleuren!

Middelen voor stalhygiëne

Middelen voor stalhygiëne

Regelmatig schoonmaken en ontsmetten van de veestallen helpt om de hygiëne bij zowel grote en kleine veestapels op peil te houden. Speciale parasietenbestrijdings-
middelen bevrijden de stallen van ongedierte zoals mijten en maden.

Naar de articelen
Elegante dokterstassen

Elegante dokterstassen

Tassen voor het veilig vervoeren van alle benodigdheden van de dierenarts. Naast de leren artsentassen vindt u hier ook royale tassen van nylon en bijzondere designtassen!

Naar de categorie
Hotline +31 20 3690785
Online chat

Neem contact met ons op!
Wij zijn

Verzending vandaag

In de komende Uren Minuten bestellen

  • Verzekerde verzending & gratis retourneren

  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*

  • Express verzending of gewenste afleverdatum

  • Eenvoudige Leasing en betaling in termijnen