Praktijkbenodigdheden voor kinderartsen

In de Praxisdienst online shop vindt u een brede selectie van producten voor kinderartsen. Of het nu een stethoscoopovertrek in diervorm is, tunieken met motiefprint, kinderpleisters, kleurrijke bandages of pediatrische onderzoekstafels in de vorm van een brandweerwagen – met Praxisdienst kunt u uw praktijk bijzonder kindvriendelijk maken. Natuurlijk bieden wij u ook speciale medische apparatuur voor kinderen, zoals gekalibreerde babyweegschalen, Littmann stethoscopen of audiometers. Ontdek ons ruime aanbod aan medische benodigdheden voor kinderartsen en profiteer van onze lage prijzen en uitgebreide serviceaanbod.

 

Gunstig geprijsde pediatrische onderzoekstafels  

Een grappig nijlpaard of een felgekleurde brandweerauto - bij Praxisdienst vindt u een breed assortiment onderzoektafels, speciaal geschikt voor kinderen. Een bezoek aan de kinderarts wordt zo een ware belevenis. Ontdek het ruime aanbod aan pediatrische onderzoekstafels voor baby's en behandelingsbedden voor kinderen tegen gunstige prijzen.

Volg de groei op de voet

Volg de groei op de voet

Praxisdienst heeft een uitgebreid assortiment lengtemeters voor een lage prijs. Zo kunt u de groei van uw kleine patiënten altijd op de voet volgen. 

Pediatrisch verbandmateriaal

Pediatrisch verbandmateriaal

In onze categorie verbandmateriaal vindt u diverse pleisters, kompressen, gaasverband en andere verbandsoorten voor de verzorging van baby's en kinderen.

Babystethoscopen

Babystethoscopen

Auscultatie bij baby's moet gebeuren met een speciale stethoscoop met een navenant klein membraan. Wij bieden verschillende merken stethoscopen speciaal voor kindergeneeskundige doeleinden.

Injectie / infusie in de pediatrie

Injectie / infusie in de pediatrie

Praxisdienst biedt in de categorie injectie / infusie ook speciale producten voor de bloedafname bij en het uitvoeren van injecties bij baby's en peuters.