Onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief-service

 

Met de Praxisdienst-Newsletter informeren wij u regelmatig over nieuwtjes, speciale aanbiedingen en acties. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

De afmelding van het abonnement kan op elk moment per e-mail worden gerealiseerd.
Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

U krijgt ter bevestiging een email - op deze manier dragen wij er zorg voor dat zich geen onbevoegde personen kunnen aanmelden voor onze Newsletter (zogenaamde "Confirmed Opt-in").


U kunt te allen tijde van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via [email protected]. Wij zullen uw gegevens met aandacht en respect behandelen. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u op onze website. Door hieronder te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden. De vermelding van de aanhef, voor- en achternaam is vrijwillig; wij gebruiken deze gegevens voor een persoonlijkere aanspreekvorm.

Wij gebruiken MailChimp als platform voor marketing-automatisering. Door voor het inzenden van dit formulier hieronder te klikken bevestigt u dat de door u verstrekte informatie zal worden doorgezonden naar MailChimp voor verwerking overeenkomstig hun privacyrichtlijnen en voorwaarden.


  • Verplichte velden zijn er voor u in vet gemarkeerd en gekenmerkt met een *.
  • Geef de waarde aan! Voer een geldig e-mailadres in