Mobile Health in opkomst 

Met mHealth (mobile Health) worden medische toepassingen - overwegend apps - bedoeld die in verbinding staan met medische apparaten of sensoren. Door het koppelen van medische apparatuur aan mobiele informatiedragers wordt niet alleen een hoge mate van flexibiliteit verkregen, maar opent het tevens de mogelijkheid om op afstand medische gegevens te registreren die belangrijke informatie over de gezondheid van de patiënt weergeven.

De mHealth-toepassingen omvatten niet alleen bloeddrukmeters, bloedsuikermeters en thermometers, maar bijv. ook spirometers of ECG-apparaten.

mHealth wordt voor artsen steeds belangrijker en kan een grote vermindering van de werkdruk betekenen in gebieden waar weinig artsen zijn gevestigd, zoals op het platteland.

In onze themawereld willen wij u informatie geven rondom het thema mHealth en nieuwe, interessante app-gebaseerde apparaten van toonaangevende fabrikanten presenteren.

App-gebaseerde ECG-apparaten

App-gebaseerde ECG-apparaten

Praxisdienst biedt u app-gebaseerde ECG-apparatuur voor professionele elektrocardiografie. Of het nu voor het opnemen van spoed-ECG’s of voor routinediagnostiek is - hier vindt u het juiste ECG-apparaat voor uw mobiele informatiedrager.

Dermatoscopen

Dermatoscopen

Dermatoscopen die gebruikt kunnen worden met tablets of smartphones maken een bijzonder grondige documentatie van huidonderzoeken mogelijk.

App-gebaseerde bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters

Deze apparaten bieden een nieuwe, innovatieve manier van bloeddruk meten en vergemakkelijken het documenteren. Afhankelijk van de app kunnen de gegevens zelfs direct worden gedeeld met de arts.

Meer app-gebaseerde medische apparatuur

 • Mobiele spirometer voor gebruik met pc, iPad of als stand-alone apparaat
  Ja/Nein
  Maximaal 4 artikelen te vergelijken tegelijkertijd

  U moet een ander product verwijderen om dit produkt in de prijsvergelijking op te nemen.

  snelle kijk
  direct leverbaar
 • EKO Core stethoscoopversterker

  Art.nr.: 136169

  EAN: 40232285745

  • Tot 40-voudige geluidsversterking
  • Bluetooth-overdracht naar smartphone / tablet
  • Compatibel met veel akoestische stethoscopen
  Ja/Nein
  Maximaal 4 artikelen te vergelijken tegelijkertijd

  U moet een ander product verwijderen om dit produkt in de prijsvergelijking op te nemen.

  snelle kijk
  direct leverbaar
 • EKO Core stethoscoop

  Art.nr.: 136168

  EAN: 863609000303

  • Dubbelkops stethoscoop
  • Met stethoscoopversterker (40-voudige geluidsversterking)
  • Data-overdracht via bluetooth naar smartphone / tablet mogelijk
  Ja/Nein
  Maximaal 4 artikelen te vergelijken tegelijkertijd

  U moet een ander product verwijderen om dit produkt in de prijsvergelijking op te nemen.

  snelle kijk
  direct leverbaar
Hotline +31 20 3690785
Online chat

Neem contact met ons op!
Wij zijn

Verzending vandaag

In de komende Uren Minuten bestellen

QardioArm bloeddrukmeter

De QardioArm is een app-gebaseerde bloeddrukmeter die door zijn handige afmetingen en geringe gewicht ideaal is voor mobiel gebruik. De volledig automatische bloeddrukmeter kan gebruikt worden met zowel Android- als iOS-gebaseerde mobiele informatiedragers. QardioArm bepaalt de bloeddruk volgens een oscillometrische meetmethode en biedt aldus een hoge mate van nauwkeurigheid. De meting wordt gestart vanaf de smartphone of tablet via Bluetooth en de waarden worden via Bluetooth overgedragen van de bloeddrukmeter naar de mobiele terminal. Met de Qardio-app kunnen de waarden bijv. over langere tijd worden gevolgd en gedeeld met familieleden of de arts. 

Meer informatie over de QardioArm bloeddrukmeter

QardioBase 2 draadloze weegschaal

De app-gebaseerde draadloze QardioBase 2 weegschaal is ideaal voor degenen die hun gewicht nauwkeurig in het oog willen houden. Naast het lichaamsgewicht bepaalt de QardioBase 2 ook het vet-, spier-, water- en botaandeel alsmede de BMI. De slimme weegschaal kan de verkregen waarden niet alleen overdragen naar smartphones en tablets, maar ook naar de Kindle. 

Natuurlijk biedt de QardioBase 2 ook vele handige functies, zoals bijv. de Smart Feedback-functie, waarbij de weegschaal de gewichtsverandering niet in cijfers maar met overeenkomstige smileys toont of de trilfunctie, waarbij de succesvolle meting door een lichte trilling van het plateau wordt bevestigd. 

Meer informatie over de QardioBase 2 weegschaal