IKC - individuele speelconcepten

U wilt uw wachtruimte aankleden en zowel kinderen als ouders een aangenaam verblijf bezorgen? Met de individueel ontworpen speelhoeken van IKC kunt u op beleving gerichte speelmogelijkheden en een ontspannen wachtkamersfeer creëren - opdat het bezoek aan de arts bij uw patiënten een positieve herinnering blijft.Als het consult een aangename ervaring wordt

Vaak associëren kinderen het geplande artsenconsult met een negatieve ervaring - als gevolg hiervan zijn ze voorafgaand aan de afspraak angstig of rusteloos. Dat hoeft niet zo te zijn! Speelhoeken van IKC - International Kids Concepts - creëren in artsenpraktijken een sfeer waarin kinderen de vaak onvermijdelijke wachttijd op aangename wijze kunnen overbruggen. Het kind is zinvol bezig, de ouders zijn ontspannen. Het bezoek aan de arts verliest zo snel zijn lading en is voor de kleintjes zelfs een plezierig moment.


Waarom speeloplossingen van IKC?

The power of playing - onder dit motto schept IKC fantasierijke omgevingen voor kinderen in artsenpraktijken en gezondheidsinstellingen, waar ze de tijd tot het consult of de behandeling op een kindvriendelijke manier in een individueel ontworpen speelhoek kunnen doorbrengen.


Een win-win situatie voor kinderen, ouders en artsen

Alle betrokkenen profiteren van IKC-speelconcepten: de kleintjes vergeten hun opwinding. In plaats van stil te zitten zijn ze speels en zinvol bezig. Dit heeft natuurlijk invloed op de ouders. Ze zijn kalm en kunnen ontspannen achteroverleunen in de wachtkamer. Last but not least profiteert u als arts van pediatrische patiënten die goed gehumeurd zijn en het bezoek aan de arts in het algemeen als positief beschouwen. Consulten verlopen dus soepeler en in de regel sneller.


Wij hebben vastgesteld dat de afspraken van de artsen nu soepeler verlopen omdat de kinderen tijdens het spelen meer ontspannen zijn."


Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

Gute Gründe für einen IKC Spielbereich

Profiteer van de speciale actie voor Praxisdienst-klanten!

Stuur ons nu een e-mail via het standaardformulier en vraag vrijblijvend naar de persoonlijke planning voor uw praktijk.


Uw voordeel: Als u voor een speelhoek tot 10 m² kiest ontvangt u een wandspeelwiel gratis. Vanaf 10 m² ontvangt u kosteloos zelfs twee wandspeelwielen voor de aankleding van uw speelhoek.

Neem contact met ons op

Onbeperkte mogelijkheden

De speelsystemen van IKC kunnen individueel worden aangepast aan uw wensen en de ruimtelijke omstandigheden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt: van een volledig aangeklede, ruime speelhoek met een complete uitrusting incl. wand- en vloerelementen via afgescheiden speelplekken tot speelhoeken die in de wachtruimte passen en weinig ruimte innemen. Onderdelen hiervan zijn bijv. softplay elementen die ideaal zijn als zit- en klimgelegenheid voor de kleintjes of wandspellen van hout, die door een antibacteriële lak zorgen voor optimale hygiëne. Na een vrijblijvend bezoek op locatie en het vastleggen van de basisparameters zoals het gewenste speeloppervlak, budget en speelthema creëren de IKC-designexperts een totaalconcept, dat na het plaatsen van de order speciaal voor uw praktijk wordt ontwikkeld en gebruiksklaar geïnstalleerd.


Über IKC

Over IKC

De Nederlandse fabrikant IKC is al vele jaren met succes vertegenwoordigd op de markt en biedt naast een vaste reeks speelelementen ook individuele oplossingen, onder andere voor de gezondheidssector. Naast bekende ziekenhuizen hebben tal van artsenpraktijken gekozen voor de diverse speelconcepten van IKC.


U heeft belangstelling voor de speelsystemen uit het IKC-assortiment? Onderstaande link leidt u rechtstreeks naar onze selectie in de Praxisdienst webshop: https://www.praxisdienst.nl/nl/Meubilair/Diversen/Speelhoeken


Volledige service vanaf het eerste moment

Als u kiest voor een op maat gemaakt speelconcept begeleidt IKC u vanaf het eerste uur. De full-service-filosofie omvat onder meer:

 • Uitgebreide advisering
 • Bezichtiging op locatie
 • Ontwerp op maat
 • Volledige installatie
 • Onderhoud en uitgebreide garantie

Veilig...

De veiligheid van de producten en gebruikte materialen staan bij IKC op de eerste plaats - IKC vervaardigt immers speelsystemen voor kinderen. De speelartikelen worden uitsluitend in de eigen fabriek geproduceerd en zorgvuldig gecontroleerd voordat ze hun weg naar de klant vinden.


Alle IKC-speelelementen zijn SGS-gecertificeerd en voldoen aan de vereisten van de EN-71-norm. Dit garandeert dat de producten bewezen veilig en onschadelijk zijn. Bovendien bevatten de speelelementen geen losse onderdelen, waardoor het risico op verwonding wordt geminimaliseerd.


...en duurzaam

IKC gebruikt uitsluitend FSC-gecertificeerd hout voor de productie van de frames. Dit garandeert dat het hout legaal is ingekocht waardoor het welzijn van de lokale gemeenschap niet wordt geschaad en het milieu zo min mogelijk belast.


Bij de kleurkeuze wordt erop gelet dat deze geen chemische residuen achterlaten. IKC gebruikt zo min mogelijk kunststoffen en hecht belang aan een optimale recycling. De levensduur van de producten speelt ook een belangrijke rol omdat niet alleen u als klant hiervan profiteert, maar ook de natuur.

Spielsicher und nachhaltig

Uw IKC speelhoek van het eerste contact tot de installatie


Een e-mailbericht aan IKC via Praxisdienst

Neem contact op met IKC via de hier weergegeven e-maillink. Alleen dan kunt u profiteren van de Praxisdienst-actie en gratis een wandspeelwiel ontvangen. Vanaf 10 m² speeloppervlak ontvangt u kosteloos zelfs 2 wandspeelwielen. Natuurlijk is het contact voor u volledig vrijblijvend.

 


 

Uitgebreid advies van IKC

IKC neemt op korte termijn met u op en beantwoordt uw belangrijkste vragen zoals de grootte van de speelhoek, het thema, de te kiezen spellen, het tijdsbestek en budget. Tijdens dit eerste gesprek ontvangt u een overzicht van de verschillende ontwerpmogelijkheden en een globale kostenraming.

 


 

Persoonlijk advies ter plaatse

Een IKC-interieurexpert bezoekt u op locatie in uw praktijk, bekijkt de geplande speelruimte en zorgt voor het opmeten. U bespreekt uw concrete wensen in detail. Regelmatig ontstaan ter plekke nieuwe ideeën voor creatieve ontwerpmogelijkheden.

 


 

IKC maakt het plan volgens uw specificaties

IKC stelt het plan voor uw individuele speelruimte op. Op verzoek kan een visualisatie in de vorm van een rendering worden gemaakt. Indien nodig zullen - uiteraard na overleg - de laatste aanpassingen en verbeteringen worden meegenomen. Overigens worden de kosten voor de planning bij het plaatsen van de order in mindering gebracht. 

 


 

Opdracht geven

Pas als u tevreden bent met het ontwikkelde concept geeft u IKC de opdracht voor uw op maat te leveren speelhoek. U bespreekt de betalingsvoorwaarden en bepaalt samen de leverdatum op basis van uw ideeën en de beschikbare productiecapaciteit.

 


 

Installatie in uw praktijk

Op verzoek installeren de monteurs van IKC de speelmodules en speelsystemen op de afgesproken datum in uw praktijk. Na de installatie is de speelruimte direct klaar voor gebruik en kunnen de kinderen zich vermaken. Verder hoeft u zich nergens mee bezig te houden.

 


 

Als Praxisdienst-klant ontvangt u gratis een wandspeelwiel! Vanaf 10 m² ontvangt u zelfs kosteloos 2 wandspeelwielen!

* excl. btw
Aanmelden
Registreer u nu!
To enable login with Google, you have to allow it in the dialog for cookie settings: Cookie-instellingen
Taal en valuta
Nederlands
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Français
 • English
 • Polski
 • Español
 • Italiano
EUR
 • EUR
 • USD $
 • CHF Fr.
 • GBP £
 • DKK Kr.
 • SEK kr
 • PLN
Kies uw vakgebied

Praxisdienst biedt een breed assortiment aan medische artikelen. Selecteer uw vakgebied om toegang te krijgen tot speciale producten.


U kunt de keuze van uw vakgebied op elk moment in de header wijzigen.

Zoekterm intypen om resultaten te krijgen...
Categorieën
  Inhoud
  Van uw notitielijsten ()
   Producten voor uw zoekopdracht ()
    Bekijk alle producten
     Laatst bekeken
      Laatst gekocht