1. Veterinair
 2. Voeding
 3. Voedingssupplement
 4. Vitaminepreparaten
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Vitaminepreparaten


Voor de korte termijn-vitaminesubstitutie, bijv. bij acuut tekort door ziekten, wordt aan kleine en grote dieren speciale vitaminepreparaten verstrekt. Ons assortiment omvat naast het speciale vitamine B-concentraat 'B-oral' ook 'Vitamulgol', vloeibaar voedingssupplement voor alle diersoorten met verschillende vitaminen. Met de middelen Probicol-F, Ferrovital-K en Ferrovital-F worden vooral landbouwers aangesproken: Ze hebben de vitaminepreparaten nodig bij de veeteelt van biggen en kalveren.

Cavia's, die zoals mensen vitamine C niet zelf kunnen aanmaken, maar door een gebrek eraan zeer kwetsbaar zijn, worden door dierhouders vaak met speciale vitamine C-vitaminedruppels behandeld. Praxisdienst-VET biedt momenteel de druppels Nager Vit C van cdVet aan. Dit vitaminepreparaat wordt door dierenartsen vooral in de winterperiode gebruikt.

U ziet, bij Praxisdienst-VET koopt u verschillende vitaminepreparaten tegen faire prijzen! De bestelling via de moderne onlineshop is eenvoudig uit te voeren, de leverings- en betaalvoorwaarden bij Praxisdienst-VET op de behoeften van zijn klanten gericht. Heeft u vragen met betrekking tot vitaminepreparaten? Wendt u eenvoudig tot onze vriendelijke klantenservice!