Voeding

Voeding

De voeding speelt bij de genezing en het gezond blijven van dieren een belangrijke rol. Onder voeding vallen bij Praxisdienst-VET de subcategorieën Bach-bloesem, voedingssupplementen, snacks en toebehoren voor het voederen van dieren.

Een middel voor het aanvullen van de gebruikelijke voeding, bijv. in tijden van verhoogde vraag, zoals ziekte, ouderdom, lactatie of tijdens de zwangerschap, de zogenaamde voedingssupplementen. Ze vult de voeding aan met bepaalde vitaminen en voedingsstoffen. Afhankelijk van de diersoort zijn de voedingsmiddelen en voedingssupplementen in verschillende toedieningsvormen in het aanbod. Bij Praxisdienst-VET vindt u poeders, capsules, tabletten of oliën. Voor een betere overzichtelijkheid hebben we de categorie voedingssupplementen in de verschillende betreffende diersoorten onderverdeeld. Op deze manier vindt u alle supplementmiddelen voor honden en katten, voor biggen, paarden, kalveren en lammeren, reptielen en knaagdieren, zonder lang te zoeken. Snacks, die binnen of buiten de dierenartspraktijk voor uren kauwplezier bij honden zorgen, biedt Praxisdienst-VET in de gelijknamige categorie aan.

De voeding van dieren stelt ons voor een verantwoordelijke opgave: Word u bewust van deze verantwoordelijkheid en adviseer de eigenaars van uw patiënten voldoende in de goede richting! Praxisdienst-VET, hier koopt u voordelig online!

Subcategorie naar Voeding

  • Voedingssupplement Voedingssupplement

    Gesorteerd volgens diersoort worden hier diverse voedingssupplementen aangeboden om de gezondheid te onderhouden/herstellen.

  • Snacks Snacks

    Snacks, zoals kauwartikelen en lekkernijen voor verschillende diersoorten als beloning resp. taak, vindt u in deze categorie.

  • Toebehoren Toebehoren

    Toebehoren zoals voer- en waterbakken en drinkflessen – ideaal voor zieken- en quarantaineafdelingen in de dierenkliniek.