1. Veterinair
 2. Verbandmateriaal
 3. Verbandmiddelen
 4. Beschermschoenen
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Beschermschoenen


Hier vindt u beschermschoenen voor verschillende diersoorten waarvan anatomische bijzonderheden. Beschermschoenen worden in de diergeneeskunde vaak gebruikt om poten of hoeven bij bestaande ziektes of verwondingen te beschermen tegen wegrijzen en verbanden te stabiliseren.

De hondenschoenen “bootie” zijn flexibele swabs uit neopreen met kunstlederen versterkte zool. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen individueel in de breedte versteld worden. Naast bescherming van wondverbanden tegen likken, worden deze beschermschoenen voor honden ook zonder verband gebruikt voor bescherming tegen zout of ernstige koude.

Nieuw in het assortiment hebben we beschermschoenen voor de hoeven van paarden. Ze worden ook na verwondingen of bij ziektes aangebracht en beschermen hoeven en een hoefverband tegen vuil en afbraak. Kies in de categorie beschermschoenen de maat van de schoenen via onze eenvoudige selectiefunctie!

Onze uiterst moderne onlineshop geeft niet alleen een rijk geïllustreerde en interessant beschreven volle bandbreedte van ons assortiment, maar ook de verschillende betaalmogelijkheden PayPal, bankoverschrijving, vooruitbetaling, creditcardbetaling, directe overschrijving en betaling per factuur. Beschermschoenen voor dieren koopt u comfortabel online bij Praxisdienst-VET!