1. Veterinair
 2. Kleding
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Kleding


Praxisdienst-VET biedt u, onderverdeeld in dames- en herenbekleding, schoenen en sokken en nog ander textiel. Een grote verscheidenheid aan modieuze kleding, schoenen en dierdekens tegen gunstige prijzen.
 
Aan de kleding van de dierenarts worden bijzondere eisen gesteld: Omdat medewerkers in de diergeneeskunde vaak worden blootgesteld aan vocht en vuil en toch altijd hygiënische kleding moeten dragen, zijn alle artikelen bij Praxisdienst-VET eenvoudig te onderhouden en ze kunnen meestal bij hoge temperaturen gewassen worden.
 
Verder onderverdeeld in verschillende kledingstukken, zoals tunieken, jassen, broeken, blouses, spoedgevallenkleding en polo’s vindt u in de categorie Kleding snel uw weg. Een groot deel van de kleding voor de dierenarts is in een groot kleurenaanbod verkrijgbaar, zodat u uw praktijk een individuele uitzicht in kleur kan geven of de dierenarts zich door kleur van de rest van het personeel in de praktijk kan onderscheiden. Verder bevindt zich in deze categorie de grote subcategorie schoenen en sokken, waar u veel klompen en praktische schoenen voor een makkelijk wandelen kunt vinden, ook op variërende werkdagen.
 
Koop de kleding voor de dierenarts en de praktijkassistenten zeer voordelig. Beroepskledij voor de dierenartspraktijk bij Praxisdienst-VET.de!