Kleding

Kleding

Praxisdienst-VET biedt u, onderverdeeld in dames- en herenbekleding, schoenen en sokken en nog ander textiel. Een grote verscheidenheid aan modieuze kleding, schoenen en dierdekens tegen gunstige prijzen.
 
Aan de kleding van de dierenarts worden bijzondere eisen gesteld: Omdat medewerkers in de diergeneeskunde vaak worden blootgesteld aan vocht en vuil en toch altijd hygiënische kleding moeten dragen, zijn alle artikelen bij Praxisdienst-VET eenvoudig te onderhouden en ze kunnen meestal bij hoge temperaturen gewassen worden.
 
Verder onderverdeeld in verschillende kledingstukken, zoals tunieken, jassen, broeken, blouses, spoedgevallenkleding en polo’s vindt u in de categorie Kleding snel uw weg. Een groot deel van de kleding voor de dierenarts is in een groot kleurenaanbod verkrijgbaar, zodat u uw praktijk een individuele uitzicht in kleur kan geven of de dierenarts zich door kleur van de rest van het personeel in de praktijk kan onderscheiden. Verder bevindt zich in deze categorie de grote subcategorie schoenen en sokken, waar u veel klompen en praktische schoenen voor een makkelijk wandelen kunt vinden, ook op variërende werkdagen.
 
Koop de kleding voor de dierenarts en de praktijkassistenten zeer voordelig. Beroepskledij voor de dierenartspraktijk bij Praxisdienst.nl!

Subcategorie naar Kleding

 • Dameskleding Dameskleding

  Onderhoudsvriendelijke stoffen, een prima pasvorm en mooie kleuren: de dameskleding bij Praxisdienst-VET overtuigt zowel dierenartsen als praktijkassistenten!

 • Herenkleding Herenkleding

  Werk- en dagelijkse herenkleding in praktische modellen en van functionele stoffen - ideaal voor dierenartsen!

 • Schoenen en sokken Schoenen en sokken

  Zoekt u klompen, veterschoenen of instappers? Hier vindt u een bijzonder grote keus aan functionele en mooie schoenen en bijpassende sokken!

 • Textiel Textiel

  Al het textiel dat u dagelijks gebruikt vindt u in vele uitvoeringen in deze categorie: handdoeken, hondendekens en ligmanden.

 • Outdoorkleding Outdoorkleding

  Kleding voor huis- en stalbezoek: met de hier aangeboden outdoorkleding zijn dierenartsen tegen wind en weer beschermd!