1. Veterinair
 2. Instrumenten
 3. Instrumentarium
 4. Scalpels en mesjes
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Scalpels en mesjes


In de dierenartsenpraktijk wordt veel gebruik gemaakt van scalpels en lemmeten - speciaal bij operaties. Per type operatie wordt een ander model scalpel gebruikt. De wegwerpscalpellemmeten zijn verkrijgbaar voor scalpelheften in de vorm nr. 3 en 4. Deze zijn te koop in wegwerp- en herbruikbare uitvoering. De meest hygiënische en voordeligste manier om een scalpel vast te houden, is met een wegwerpscalpelheft. Sandter1953 instrument heeft per stuk verzegelde wegwerpscalpelheften in een verpakking van 20 stuks. Na gebruik worden de scalpelheften afgevoerd via een veiligheidscontainer.

De wegwerpscalpels zijn praktische scalpels met een kunststof greep en een lemmet van hoogwaardig, speciaal gehard staal. Het minutieus geslepen staal biedt uitstekende snijdeigenschappen en minimaal trauma aan het omliggende weefsel. Per stuk steriel verpakt en verkrijgbaar in 9 verschillende lemmetvormen.
In deze categorie vindt u ook verwijderaars voor scalpellemmeten. Hiermee kunt u scalpels op een veilige manier uit het heft halen om ze af te voeren. De scalpellemmetenverwijderaar van BladeBox verdient speciale vermelding. Deze trekt het scalpel veilig uit en voert het meteen af, zodat er geen direct contact is en dus geen risico op snij- of prikwonden! Scalpels en andere chirurgische instrumenten vindt u bij Praxisdienst-VET in de categorie instrumenten!