Instrumenten

Instrumenten

Medische instrumenten worden voor de diergeneeskunde in een bijzondere verscheidenheid vervaardigd: Instrumenten voor de dierentandarts, instrumenten voor wondverzorging, huidstansen en chirurgische wegwerpinstrumenten voor de OK van een dierenarts zijn slechts een klein deel van het aanbod van Praxisdienst-VET. Naast de genoemde producten hebben we in deze categorie daarbovenop ook OK-benodigdheden, verzorgingsvoorwerpen en hulpmiddelen voor de acupunctuur!
 
Medische instrumenten worden als herbruikbare producten uit hoogwaardig edelstaal of als wegwerpproducten geproduceerd. Wegwerpinstrumenten worden wederom uit geborsteld staal of uit een glasvezelversterkte krachtige polymeer vervaardigd en eenvoudig steriel verzegeld. Dit proces maakt een eenvoudige bevoorrading mogelijk en de directe inzetbaarheid van de medische instrumenten. Het besparende bereidingsproces is een bijzonder economisch voordeel voor de dierenartspraktijk.
 
Bij Praxisdienst-VET koopt u niet alleen OK-benodigdheden. Hier vindt u eveneens verbandmiddelen, hygiënebenodigdheden, decoratieartikelen en medische techniek!

Subcategorie naar Instrumenten

 • Sets Sets

  Kostenefficiënte sets van wegwerpinstrumenten en verbruiksmaterialen. Met deze sets hebt u zowel in de praktijk alsook onderweg onmiddellijk de juiste hulpmiddelen bij de hand!

 • Behandeling en verzorging Behandeling en verzorging

  Fantastische producten voor de meest verschillende terreinen waarop dierenartsen actief zijn: scheerapparaten, inhalatoren, roskammen, muilkorven en acupunctuurnaalden zijn hier verkrijgbaar.

 • Tandheelkunde Tandheelkunde

  Een groot, gevarieerd aanbod van instrumenten voor tandheelkunde bij dieren vindt u hier voor aantrekkelijke prijzen.

 • Instrumentarium Instrumentarium

  Klemmen, scharen, pincetten, naaldhouders en reflexhamers zijn slechts een selectie van de hier aangeboden subcategorieën aan instrumentarium.

 • OK-benodigdheden OK-benodigdheden

  Alles rond het thema OK-benodigdheden vindt u in deze categorie: wegwerpscheermesjes, afzuigapparaten, katheters, huidstansen en instrumentenschalen.