1. Veterinair
 2. Inrichting en organisatie
 3. Praktijkinrichting
 4. Warmtelampen
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Warmtelampen


In de diergeneeskunde worden 2 soorten warmtelampen gebruikt. Veeartsen en landbouwers gebruiken lampen met rood licht om in stallen boven jonge of verzwakte dieren te hangen, terwijl in de dierenartspraktijk of veterinaire kliniek meestal staande lampen met speciale functies worden gebruikt. Het is belangrijk om voor elke patiënt de geschikte warmtelamp te kiezen om een optimaal behandelingsresultaat te verkrijgen. Praxisdienst-VET biedt diverse warmtelampen voor verschillende toepassingen!

Warmtelampen voor dieren dienen in het algemeen voor de verhoging van de lichaamstemperatuur van jonge, zieke of verzwakte dieren. Zelfs volwassen dieren die ernstig ziek zijn, kunnen afhankelijk zijn van de hulp van een infrarode lamp om hun lichaamstemperatuur op een normaal niveau te houden. Bijzonder nuttig is de Warmtestraler IL 50 van Beuer gebleken. Hij beschikt over een vermogen van 300 watt en een groot, geglazuurd infrarood warmteoppervlak. De digitale timerfunctie met uitschakelmechanisme en de traploze verstelling van de kantelhoek maken een in tijd beperkte straling vanuit vrijwel elke hoek mogelijk.

Warmtelampen in verschillende prijsklassen en met verschillende functies biedt Praxisdienst-VET in de categorie Inrichting. Koop uw praktijkbenodigdheden voordelig en via een klantgerichte bestelprocedure in onze onlineshop!