1. Veterinair
 2. Inrichting en organisatie
 3. Praktijkinrichting
 4. OK-tafels en bakken
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

OK-tafels en bakken


OK-tafels zijn tafels, meestal uit edelstaal, die door dierenartsen gebruikt worden om dieren op te leggen die onder narcose zijn tijdens operaties. De OK-tafels moeten een reeks eigenschappen hebben waarmee ze in de OK van de kliniek voor kleine dieren gebruikt kunnen worden:

Hoekpositie: sommige chirurgische technieken vereisen dat dieren 'opgehangen' worden, zodat bepaalde interne structuren makkelijker bereikt kunnen worden. Daartoe zijn OK-tafels voorzien van een hoekaanpassing, d.w.z. ze kunnen langs één zijde tot een bepaalde hoek gekanteld worden. Om dieren in deze positie te kunnen brengen, moet de OK-tafel ook voorzien worden van teugels.

Teugels zijn haken die rond het dier met snoeren aan de tafel bevestigd worden. Ze worden bijv. voor de Trendelenburg-positionering gebruikt. De teugelhaken bevinden zich aan de OK-tafel doorgaans aan de zijkant van de tafel en zijn haak- of lusvormig.

De hoogteverstelling van een OK-tafel maakt het de dierenarts mogelijk naar keuze staand of zittend te opereren. Hij kan de hoogte individueel kiezen, wat ook bij het verplaatsen van dieren handig is. OK-tafels worden met of zonder, elektrische of hydraulische hoogteverstelling aangeboden.

Praxisdienst-VET biedt OK-tafels in een reeks prijsklassen aan. Ons assortiment spreekt naast praktijkondernemers ook clinici aan! OK-tafels kopen dierenartsen voordelig online bij Praxisdienst-VET.