1. Veterinair
 2. Inrichting en organisatie
 3. Praktijkinrichting
 4. Instrumententafels
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Instrumententafels


Instrumententafels zijn verplaatsbare tafels met variabele hoogteverstelling. Ze worden doorgaans gebruikt om instrumenten bij de operatietafel mobiel beschikbaar te stellen, zijn geschikt in de dierenartspraktijk of bij castratieacties van verenigingen voor dierenbescherming, maar ook als OK-tafels voor kleine operaties, zoals castraties bij katten of knaagdieren. Op instrumententafels kunnen operaties op voorhand voorbereid worden, apparatuur zoals scalers kunnen onmiddellijk naar de gebruiker gebracht worden en de dieren kunnen voor de nabehandeling op de instrumententafels gelegd worden.

Een goede instrumententafel wordt gekenmerkt door: opstanden, om te voorkomen dat instrumenten wegrollen; wielen, om mobiel binnen de kliniek gebruikt te kunnen worden, een hoogteverstelling en vervaardiging uit edelstaal of hoogwaardig kunststof voor een hygiënische reiniging en desinfectie.
Vaak kunnen meerdere van de wielen van de instrumententafels vastgezet worden, om voor een veilige steun en een vaste stand van de tafels te zorgen.

Doorblader onze categorie 'instrumententafels' en kies de geschikte tafel voor u! Maak gebruik van onze vergelijkfunctie en zie alle informatie van de gekozen instrumententafels in de vergelijking!