1. Veterinair
 2. Inrichting en organisatie
 3. Overige artikelen
 4. Vuilnisbakken
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Vuilnisbakken


In onze categorie vuilnisbakken bieden we u een ruim assortiment aan pedaalemmers, afvalscheiders, hoekvuilnisemmers en standaarden voor afvalzakken aan om afval hygiënisch en ecologisch te verwijderen in de dierenartspraktijk. In onze categorie afvalemmers vindt u standaarden voor vuilniszakken die ook als standaarden voor was kunnen gebruikt worden, om vuile praktijkwas te verzamelen.

De contactloze afvalemmers worden aanbevolen voor gebruik in de gezondheidssector. Ze zijn vervaardigd met een voetpedaal of een bewegingssensor en vermijden dat de handen van de praktijkmedewerkers contact hebben met het deksel van de medische afvalemmers. Op die manier kan overdracht van bacteriën via de afvalemmers voorkomen worden: Het deksel wordt naargelang het model via een handbeweging of voetdruk op een voetpedaal geopend. Een verwijdering van verbruiksmaterialen is daarom mogelijk zonder de afvalemmers met de handen aan te raken.

Bij Praxisdienst-VET koopt u de afvalemmers in modern design of in trendy kleuren! Bovendien bieden we u in deze categorie scheurvaste afvalzakken voor vuilnisbakken van 60 liter of de belangrijke TKB-zakken. Ze dienen voor het transport van geëuthanaseerde dieren naar het destructiebedrijf voor dierenlichamen en moeten aan bepaalde vereisten voldoen.

Vuilnisbakken voor de dierenartspraktijk en passende toebehoren koopt u voordelig bij Praxisdienst-VET - Het beste voor de praktijk!