Inrichting en organisatie

Inrichting en organisatie

Onder Inrichting vindt u in de afzonderlijke categorieën instrumententafels, stoelen en krukken, onderzoekstafels, lampen, kasten en OK-tafels voor de dierenkliniek in een ruime keuze en in verschillende prijsklassen. Ons assortiment omvat ook medicijnkasten en medicijnenkasten, vuilnisbakken, dossierkasten, hoogwaardige onderzoekslampen en instrumentenkarren voor de dierenkliniek. Naast de artikelen voor de inrichting van de dierenartspraktijk vindt u bij Praxisdienst-VET alles wat u voor de organisatie van uw spreekuur nodig heeft. Onze mappen en ampullaria verschaffen orde in uw artsentas. Bestel gerust ook een nieuwe dokterskoffer met optimale indeling binnenin voor al uw hulpmiddelen en vergemakkelijkt zo mobiel gebruik!
 
Onder «Organisatiemiddelen» vindt u een ruime keuze aan producten die u opbergplek en organisatie makkelijker maken: dossiertassen, dossierbakken en de bijbehorende houders en afsprakenplanners. De afdeling «Organisatie» in de categorie Inrichting en organisatie wordt aangevuld met alle soorten kantoorbenodigdheden. Zoek onder Inrichting en organisatie opdat u alles kan vinden wat u nodig heeft voor een geslaagde inrichting van uw dierenartspraktijk.

Subcategorie naar Inrichting en organisatie

 • Koffers en tassen Koffers en tassen

  Hoogwaardige koffers en functionele tassen, evenals ampullaria en mappen, worden hier aangeboden.

 • Organisatiemiddelen Organisatiemiddelen

  Organisatiemiddelen die belangrijk zijn voor de organisatie van een veterinaire kliniek, zoals dossierkaarten, bordjes, afsprakenplanners en formulierenrekken, worden hier aangeboden.

 • Praktijkinrichting Praktijkinrichting

  Tafels, stoelen of kooien - alles voor de praktijkinrichting wordt hier aangeboden!

 • Overige artikelen Overige artikelen

  Onder ‘overige artikelen’ bevinden zich belangrijke artikelen, zoals medische afvalemmers, muurdispensers en dispensersystemen.