1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Reiniging en verzorging
 4. Handwasborstels en washandschoenen
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Handwasborstels en washandschoenen


In de categorie handwasborstels en washandschoenen vindt u gereedschappen voor het reinigen van dieren, mensen of praktijkruimtes. Handwasborstels worden in alle medische gebieden gebruikt voor reiniging van handen en nagels. Praxisdienst-VET biedt in deze categorie speciale handwasborstels aan die door hun steriliteit en zachte haren ideaal zijn voor reiniging van handen voor operaties. De individueel verpakte Medi-Scrub handwasborstels bestaan uit borstel, spons en nagelreiniger. Ze zijn expliciet op de behoeften van artsen afgestemd. Naast de individueel steriel verpakte handwasborstels in het dispenserkarton worden ook washandschoenen aangeboden. Deze wegwerpartikelen zijn echter ook geschikt voor reiniging van dieren of oppervlakken in de praktijk. Door het gebruik van wegwerpartikelen wordt verspreiding van ziektekiemen in de dierenartspraktijk effectief voorkomen. Ze worden na gebruik weggegooid en besparen de dierenarts op die manier ook de hoge personeels-, energie- en materiaalkosten voor hun vakkundige behandeling.

Verbruiksartikelen, zoals handwasborstels kopen dierenartsen en dierencoiffeurs voordelig online in de shop van Praxisdienst-VET. Hier kan u niet alleen lage prijzen en korte levertijden verwachten, maar ook een bekwame klantendienst via telefoon, e-mail en livechat!