1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Papierproducten
 4. Papieren onderleggers
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Papieren onderleggers


Papieren onderleggers beschermen behandelingstafels, transportmanden of andere ondergronden tegen vuil en lichaamsvocht van dieren. Ze worden hoofdzakelijk ingezet in ziekenafdelingen als onderlegger bij dieren onder narcose of zieke dieren en bij het fokken van dieren, bv. in de werpkist. In deze categorie worden papieren onderleggers op economische rollen aangeboden, die bij de behandeling van kleine dieren als hygiënische bescherming over een behandeltafel gelegd worden. De Vala Protect basic beschermdoeken van Hartmann dienen voor hetzelfde doel, maar ze worden samengesteld uit twee lagen en zijn daardoor absorberend. Ze beschermen de ondergrond op een oppervlak van 80 x 210 cm tegen vuil, vocht en het doordringen van ziektekiemen. Het gebruik van papieren onderleggers beschermt de behandeltafel tegen groot vuil, bv. bij zuivering van wonden of bij dieren die met parasieten zijn aangetast. Papieren onderleggers besparen het praktijkpersoneel extra, dure reinigings- en desinfecteerwerken.

Onze bestseller is de absorberende veterinaire ziekenonderlegger. Hij wordt in twee maten aangeboden en kan vanaf een bestelling van 3 verpakkingen à 100 stuks tegen een kortings-staffelprijs verkregen worden. Papieren onderleggers en absorberende ziekenonderleggers koopt u goedkoop online bij Praxisdienst-VET!