1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Instrumentenbehandeling
 4. Sterilisatie
 5. Heteluchtsterilisatoren
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Heteluchtsterilisatoren


Heteluchtsterilisatoren zijn apparaten die in de diergeneeskunde voor het steriliseren van voorwerpen gebruikt worden. Ze werken met droge hitte en zeer hete lucht, die een relatief lange tijd op het sterilisatiemateriaal inwerkt en eventueel bestaande ziektekiemen en alle andere micro-organismen doodt. Heteluchtsterilisatoren zijn door hun hoge temperaturen niet voor sterilisatie van textiel of kunststof geschikt, maar alleen voor de behandeling van metaal, glas en porselein. Het correct omgaan met de heteluchtsterilisatoren en de vorige deskundige behandeling van het sterilisatiemateriaal moet in acht genomen worden: De instrumenten moeten schoon gereinigd, gedesinfecteerd en nauwgezet gedroogd worden. In vochtige plaatsen worden niet de vereiste temperaturen bereikt en de sterilisatie kan niet correct verlopen.

Om de vakkundige sterilisatie van uw dierenartspraktijk door niets in de weg te laten staan, biedt Praxisdienst-VET, de vakkundige leverancier voor medische technologie, u in zijn categorie 'heteluchtsterilisatoren' hoogwaardige apparatuur aan van gerenommeerde fabrikanten en passende toebehoren voor de sterilisatie. Heteluchtsterilisatoren, en alle producten rond de sterilisatie, koopt u goedkoop in de onlineshop van Praxisdienst-VET.