1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Instrumentenbehandeling
 4. Sterilisatie
 5. Autoclaven
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Autoclaven


Voor de sterilisatie van instrumenten en alle soorten stoffen biedt Praxisdienst-VET een ruime keuze aan autoclaven, ook dampsterilisatoren genaamd. Ze maken deel uit van het behandelgebied in elke medische instelling en vindt in het bijzonder in de diergeneeskunde veel interesse. De sterilisatie in een autoclaaf wordt via relatief lage temperaturen en de bestaande binnendruk geregeld. Anders dan in de heteluchtsterilisator worden hier meestal temperaturen van ca. 120° - 140° C bereikt, zodat ook temperatuurgevoelige materialen, zoals textiel of kunststof, in de autoclaaf gesteriliseerd kunnen worden.

De moderne apparatuur wordt gedeeltelijk met een geïntegreerde etikettenprinter aangeboden, die de etiketten voor instrumenten of OK-kleding onmiddellijk met alle belangrijke gegevens bedrukt. Op deze manier is het gesteriliseerde materiaal gekentekend zodat het niet verwisseld kan worden.

Behalve de hoogwaardige autoclaven zelf vindt u in onze gelijknamige categorie ook een ruime keuze aan externe protocolprinters voor het vastleggen van een sterilisatiecyclus en verdere toebehoren. Alles wat u voor de sterilisatie van gereedschappen in de autoclaaf nodig heeft, koopt u online bij Praxisdienst-VET, de verzendhandel voor veterinaire benodigdheden.