1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Desinfectie
 4. Stalhygiëne
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Stalhygiëne


In de veeteelt, in maneges, maar ook in dierenkooien speelt de stalhygiëne een belangrijke rol. Als u niet oplet, verzamelen ziektekiemen en parasieten zich, die de gezondheid van de dieren schaden of hun genezing vertragen. Wij bieden u in onze categorie 'Stalhygiëne' bijzondere middelen voor de reiniging en desinfectie van staloppervlakken aan.

Lysovet N is een middel voor de gecombineerde reiniging en desinfectie van staloppervlakken. Het werkt tegen schimmels, ziektekiemen en virussen. Het kan ook gebruikt worden in een bezette stal, wat een groot voordeel is voor veehouders. Lysovet helpt dankzij zijn breed werkingsspectrum en veelzijdigheid voor een zeer goede Stalhygiëne. Het kan gebruikt worden zowel in de stal zelf als bij walk-through baden, op matten, in laadruimtes en in transportvoertuigen. Door de 1 % concentratie van het middel kan het zeer zuinig gebruikt worden. Verder worden hier producten voor de schoenendesinfectie en voor de behandeling van dierenkooien aangeboden.

Met de hier aangeboden middelen wordt stalhygiëne een zeer gemakkelijke opgave. Heeft u nog vragen over de producten? Wend u eender wanneer tot onze klantendienst! Onze opgeleide adviseurs helpen u graag verder via telefoon, e-mail of Live-Chat. Praxisdienst-VET, de verzendhandel voor veterinairs en landbouwers!