1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Desinfectie
 4. Instrumentendesinfectie
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Instrumentendesinfectie


Middelen voor de instrumentendesinfectie koopt u bij Praxisdienst-VET als vloeibare oplossingen, als poeder of als desinfectiespray. Eenvoudig en snel te gebruiken is de Chinoseptan blauwe spray: De Chinoseptan blauwe spray is een desinfectiespray speciaal voor de dierenartspraktijk, die bij gebruik de besproeide instrumenten en oppervlakken blauw kleurt. Een verwisseling met gecontamineerd instrumentarium is door het kleuren uitgesloten. Kies naar behoefte middelen voor een schone instrumentendesinfectie of voor reiniging gecombineerd met desinfectie. Bij Praxisdienst-VET vindt u middelen van alle soorten voor instrumentendesinfectie Naast reinigings-/desinfecterende middelen ook reinigingsborstels, beschermhandschoenen en desinfectiebakken.

Let bij de keuze van geschikte instrumentendesinfectiemiddelen op het werkingsspectrum en de toepassingsgebieden. Terwijl verschillende middelen voor de instrumentendesinfectie compatibel zijn met metaal, rubber, glas, porselein en kunststof, mogen andere middelen slechts met bepaalde materialen gebruikt worden. Wilt u flexibele endoscopen reinigen? Let bij de keuze van het juiste desinfecterende middel op de beschrijving bij het artikel of contacteer onze klantendienst. Praxisdienst-VET - hier koopt u gemakkelijk online in.