1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Desinfectie
 4. Huid- en handendesinfectie
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Huid- en handendesinfectie


Bij de professionele huid- en handendesinfectie wordt een onderscheid gemaakt tussen twee soorten: de hygiënische en de chirurgische handendesinfectie. Terwijl de chirurgische handendesinfectie het hoogste niveau van desinfectie van de handen vertoont en bv. voor operatieve ingrepen wordt uitgevoerd, dient de hygiënische handendesinfectie voor het onschadelijk maken van ziektekiemen na contact met patiënten of contact met potentieel geïnfecteerd materiaal, zoals bv. in het labo bij onderzoek van stalen. Bij chirurgische handendesinfectie, bv. met het klassieke Sterillium, is meer desinfecterend middel nodig en ook de toepassingstijd is langer.

De handendesinfectie wordt volgens een bepaald schema doorgevoerd. Dat schema garandeert de optimale desinfectie van uw handen en moet als handleiding in tekst- of beeldvorm in elke OK hangen.

Koop de geschikte middelen voor desinfectie van handen bij Praxisdienst-VET! Hier vindt u klassiekers, zoals Softa-Man van B. Braun of Sensiva van Schülke, maar ook nieuwe gels, zoals de Aseptoman Gel, die door zijn viscositeit zeer gemakkelijk in gebruik is. Aseptoman, de desinfecterende gel voor handen, druipt niet, spat niet en is gemakkelijk in te smeren. Middelen voor de handendesinfectie koopt u voordelig online, bij Praxisdienst-VET!