1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Beschermkleding
 4. OK-kleding
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

OK-kleding


Tijdens een operatie in de dierenartspraktijk of dierenkliniek dragen alle personen die onmiddellijk betrokken zijn speciale OK-kleding. Naargelang de soort operatie verschillen de kledingseisen wat snit, steriliteit en materiaal betreft. Praxisdienst-VET biedt daarom verschillende soorten OK-kleding aan: Textiel stofjassen en broeken voor hergebruik of bv. waterafwerende jassen voor eenmalig gebruik.

De geschikte OK-kleding zou de operatiearts niet in zijn bewegingsvrijheid mogen belemmeren en zou in het optimale geval steriliseerbaar of een kant-en-klaar gesteriliseerd wegwerpproduct moeten zijn. In onze categorie OK-kleding vindt u producten die speciaal afgestemd zijn op de behoeften van de operatiearts, zoals mondkapjes in verschillende uitvoeringen, autoclaveerbare OK-stojassen, OK-broeken en Clogs en steriele wegwerpartikelen. Ze zijn doorgaans individueel steriel gelast en kunnen onmiddellijk gebruikt worden. De nieuwe modellen, bv. de jassen van ProDentis, zijn niet meer alleen in de gebruikelijke kleuren blauw en groen verkrijgbaar, maar ook in moderne kleuren zoals Violet, limoen en roze.

Om uw beschermkleding te vervolledigen voor de operatieruimte vindt u hier bovendien beschermingskappen in verschillende snits en kleuren en overschoenen met elastische band uit pvc. Koop uw OK-kleding bij Praxisdienst-VET - de vakhandel voor dierenartsbenodigdheden.