1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Beschermkleding
 4. Handschoenen
 5. Onderzoekshandschoenen
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Onderzoekshandschoenen


Onderzoekshandschoenen worden in de dierenartspraktijk altijd gebruikt. Ze beschermen de drager tegen vuil, vocht en ziektekiemen, die bij de behandeling en verzorging van dieren kunnen aanvallen. De niet-steriele wegwerphandschoenen worden gewoonlijk in afnamekartons van 100 stuks aangeboden en kunnen individueel afgenomen worden. Onderzoekshandschoenen kunnen zowel links als rechts gedragen worden en zijn uit verschillende materialen vervaardigd. Meestal worden ze aangeboden in de maten S, M en L, zelden ook in XS en XL. Om ze ook met vochtige handen gemakkelijk te kunnen aantrekken, worden vele onderzoekshandschoenen met een lichte poedering aan de binnenzijde aangeboden.

Zeer vaak worden onderzoekshandschoenen uit nitril vervaardigd. Dit materiaal is zeer scheurvast, laat geen virussen door en is chemicaliënbestendig. Nitrilhandschoenen zijn voor mensen met een allergie de perfecte vervanging voor de populaire latexhandschoenen. Onderzoekshandschoenen uit latex geven de dierenarts een beperkte materiaaldikte met een hoge scheurvastheid. Ze verschaffen een goed tastgevoel en zijn aangenaam om dragen. Vinyl-onderzoekshandschoenen zijn zeer voordelige handschoenen, die echter amper bescherming tegen chemicaliën bieden en slechts een verminderde tastgevoeligheid geven in vergelijking met onderzoekshandschoenen uit nitril of latex.

Om dierenartsen de passende onderzoekshandschoenen te laten vinden voor elk onderzoek en naar elke individuele voorkeur, biedt Praxisdienst-VET een uitgebreide keuze aan wegwerphandschoenen aan. Hier vinden dierenartsen kleurrijke onderzoekshandschoenen, handschoenen met en zonder verzorgende binnencoating, onderzoekshandschoenen in kleurrijke, creatief ontworpen afnamekartons, handschoenen in de maten XS-XL en onderzoekshandschoenen met 90 cm lengte voor bescherming van veterinairs bij zwangerschapsonderzoek van grote dieren. De onderzoekshandschoenen zijn vervaardigd door bekende fabrikanten, zoals Blossom, Unigloves, Ansell of B. Braun. Deze fabrikanten staan niet alleen voor innovatieve producten uit krachtige materialen, maar ook voor een overdragende verwerkingskwaliteit van hun producten.