1. Veterinair
 2. Hygiëne
 3. Beschermkleding
 4. Handschoenen
 5. Handschoenendispenser
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Handschoenendispenser


Dispenser voor bewaring en beschikbaarstelling van handschoenen vindt u in deze categorie in verschillende uitvoeringen. Handschoenendispensers uit edelstaal, handschoenendispensers uit verschillende kunststoffen of boxhouders voor wandmontage uit eenvoudige metalen draad: Hier vindt u handschoenendispensers voor uw persoonlijke behoeftes.

Naar keuze zijn de dispensers verkrijgbaar voor onderzoekshandschoenen voor een tot drie handschoenverpakkingen. De drievoudige 'handschoenendispenser Trio' is zeer praktisch. Hij wordt ontwikkeld om de drie courante handschoenmaten S, M en L gelijktijdig af te nemen. Hij is bijzonder geschikt voor montage in de dierenkliniek, waar meerdere dierenartsen met verschillende lichaamsmaten in één ruimte behandelen. De matenindeling in reliëf aan de rechterrand van de dispenser maakt een snelle oriëntatie mogelijk en een overzichtelijke opslag van de handschoenen.

Handschoendispensers worden passend voor alle universele boxen vervaardigd en kunnen indien nodig ook voor verpakkingen met cosmetische doeken gebruikt worden. Koop de handschoendispenser voor elke ruimte individueel passend aan. Voordelige boxhouders en handschoendispensers uit verschillende materialen koopt u bij Praxisdienst-VET!