1. Veterinair
 2. Diagnostiek en EHBO
 3. Diagnostiek
 4. Stethoscopen
U bent uw wachtwoord vergeten?
Geen probleem, hier kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

 • Voer een geldig e-mailadres in

Nadat u hebt geklikt op Wachtwoord aanvragen, ontvangt u een e-mail waarmee u het wachtwoord kunt veranderen.

Opmerking

Wij verzoeken u er op te letten dat u bij het ingeven van het adres dezelfde schrijfwijze gebruikt zoals u bij de aanmelding bij Praxisdienst heeft gedaan. Uw e-mail adres kan anders in het systeem niet gevonden worden.

Wanneer u ondanks een correct e-mail adres en bestaande aanmelding toch nog problemen heeft met de login en u ook geen “wachtwoord vergeten” e-mail heeft ontvangen, verzoeken wij u per e-mail met ons contact op te nemen: info@praxisdienst.de

Aanmelden

Dashboard

Nieuw account openen

Registreer Nu

Uw winkelmand is leeg.

Aanmelden
* Alle prijzen zijn excl. BTW.
 • Exclusieve voordelen voor u
  • VIP-service met persoonlijk aanspreekpunt
  • Tijd besparen en aangemeld blijven met automatische aanmeldfunctie
  • Vereenvoudigde nabestelling van consumptieartikelen
  • Wij leveren uw medische benodigdheden voor de gewenste datum
  • Altijd toegang tot uw bestelgeschiedenis
  • Gratis verzending vanaf 100,00 €*
 • Exclusief voor geneeskundeprofs

  Deze shop biedt speciale aanbiedingen voor artsen en zorgberoepen, die de medische artikelen op hun werk gebruiken.

 • Betaalmogelijkheden
  • Betaalmogelijkheden
Shop Usability Award Nominierung Shop Usability Award

Stethoscopen


Stethoscopen worden gebruikt voor de auscultatie van longen, hart en darmen - om gericht te luisteren naar geluiden in het lichaam om ziekten te diagnosticeren. Om deze per diersoort verschillende, zwakke geluiden goed te kunnen herkennen is niet alleen een goed gehoor nodig, maar ook een diagnosehulpmiddel van hoge kwaliteit. De stethoscopen van Littmann zijn zonder meer van goede kwaliteit. 

Stethoscopen van Littmann

Littmann maakt al ongeveer 45 jaar stethoscopen met innovatieve technologie die voortdurend in ontwikkeling is, zoals Dual-Frequency-technologie, die auscultatie van hoge en lage tonen mogelijk maakt door simpelweg de aandrukkracht te variëren. Het systeem met slechts één slang en de bijzondere coating van de stethoscoop komt ook de koker van Littmann, het merk van 3M. Het merk Littmann biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan producten. Borststuk, oordopjes, oorbeugels, membraan: alle delen van een stethoscoop zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat elke hospik voor een vakgebied – cardiologie of diergeneeskunde voor grote dieren - de juiste stethoscoop kan vinden. Praxisdienst heeft het succes van het merk al lang erkend en breidde de assortiment op het gebied van stethoscopen gestadig.

Stethoscopen worden bij Praxisdienst-VET in verschillende varianten aangeboden. U heeft de keuze tussen akoestische en elektronische stethoscopen met bijpassend toebehoren in diverse merken en prijsklassen. Wij maken van zoeken kinderspel - wij bieden u een groot assortiment in een intuïtief te bedienen shop met de mogelijkheid om makkelijk vanuit de praktijk te bestellen.