Pleisters

Pleisters

In de categorie Pleisters biedt Praxisdienst u een grote keuze aan wond-, fixeer- en injectiepleisters voor verschillende toepassingen.
Wondpleisters maken de snelle en hygiënische verzorging mogelijk van kleinere wonden; voor het afdekken van operatiewonden beschikt u over speciale, rondom afsluitende en steriel verpakte wondsnelverbanden.
Afzonderlijke, naar behoefte afgesneden wondpleisters voor het afdekken van injectie- en punctiewonden worden ook injectiepleisters genoemd. Injectiepleisters vindt u bij ons in verschillende groottes - naar keuze ook geperforeerd en voorgesneden op rol.
Voor het fixeren van kompressen, verbanden en slangen worden meestal hecht- of fixeerpleisters gebruikt. In tegenstelling tot wondpleisters hebben deze pleisters geen kompres, maar wel een hoge kleefkracht. In de categorie "Fixeerpleisters" bieden wij u deze praktische pleister aan op een gemakkelijk te hanteren rol, vervaardigd van verschillende materialen.
Ons assortiment wordt compleet gemaakt met de zogenaamde tapes. Men maakt het onderscheid tussen kinesiologie-tapes voor het aanleggen van kinesiologische tapeverbanden, evenals niet-elastische tapepleisters voor het aanleggen van functionele verbanden in de orthopedie en de sportgeneeskunde.

Subcategorie naar Pleisters

 • Hechtpleisters Hechtpleisters

  Hechtpleisters maken de snelle en veilige fixatie mogelijk van canules, katheters, kompressen en verbanden allerhande.

 • Injectiepleisters	Injectiepleisters

  Na het afnemen van bloed en injecties kunt u met de injectiepleisters de prikplaats hygiënisch en snel verzorgen.

 • Wondpleisters Wondpleisters

  Praxisdienst biedt u een grote keuze aan wondpleisters aan voor het verzorgen van kleine wondjes bij groot en klein.

 • Tape Tape

  Hier vindt u een grote keuze aan tapes voor het aanleggen van functionele verbanden in verschillende uitvoeringen en aan voordelige prijzen.