Systeemkaartenkast

Index

Systeemkaartenkast voor systeemkaarten in A5 liggend formaat bij de Praxisdienst

"Systeemkaartenkast" vinden

Wij hebben een breed assortiment systeemkaartenkasten voor de in de medische sector vaak gebruikte systeemkaarten in A 5 liggend formaat beschikbaar. U ontvangt bij ons uitsluitend merkartikelen van de firma Mauser. De systeemkaartenkasten zijn met 3 tot 6 schuiflades en 2 of 3 rijen voor systeemkaarten in A5 liggend formaat verkrijgbaar. 

Alle kasten zijn voorzien van kogelgelagerde en belastbare telescoopgeleiders, gesloten bodem, centrale vergrendeling en dubbele uittrekblokkering. Bodem oneffenheden kunnen met behulp met stelschroeven eenvoudig gecompenseerd worden. De systeemkaartenkasten kunnen in de uitvoeringen met doorlopende handgreep of de klassieke beugelgreep worden geleverd. In ieder geval bieden deze kasten veel plaats voor uw systeemkaarten in A5 liggend formaat.

Sinds enige tijd zijn de systeemkaartenkasten ook beschikbaar in een versie met demping en zelfsluiting, een techniek die ook bij hoogwaardige merkkeukens wordt gebruikt. Deze kasten sluiten tot op de laatste centimeter zachtjes en bijna geruisloos vanzelf. Wanneer u uw A5 liggend formaat systeemkaarten direct bij de receptie of in de wachtkamer heeft gearchiveerd, heeft deze investering zeer zeker zin.

Naast de diverse uitvoeringen en afmetingen bieden wij ook een ruime keuze aan kleuren die deels ook gecombineerd kunnen worden.