Pulsoximeter

Index

Vingerpulsoximeter bij Praxisdienst

"Vingerpulsoximeter" vinden

Hier vindt u de modernste vingerpulsoximeters van de marktleider NONIN. Het inzetgebied voor de Nonin Vingerpulsoximeter is veelzijdig. Of hyperbare geneeskunde, slaap geneeskunde, pijntherapie, spoedeisende geneeskunde, bij endoscopische ingrepen of operaties of in tandartsenpraktijken, uitslaapkamer of intensive care, vingerpulsoximeters zijn niet meer weg te denken.

Met de klassieker Onyx I, 9500, bieden wij 's werelds meest gebruikte apparaat. Robuuste elektronica en de hoogste kwaliteit wat de afwerking betreft zorgen ervoor dat u zelfs na jaren nog steeds plezier heeft van uw apparaat. Met een setje (2 stuks) AAA-batterijen zijn ongeveer 1.400 metingen resp. 18 uur continu gebruik mogelijk.

Met de Onyx II, 9550, bieden wij u de verdere ontwikkeling van het model Onyx I, 9500. Een verbeterd design en een grotere LED-display zorgen voor meer overzicht. Bovendien, het gewicht en de afmetingen zijn iets verminderd. Met een setje (2 stuks) AAA-batterijen zijn nu ongeveer 2500 metingen resp. 21 uur continu gebruik mogelijk.

Bij beide modellen, Onyx I, 9500 en Onyx II 9550, gaat het om apparaten die voor gebruik door artsen waren ontworpen. Met de nieuw ontwikkelde GO2 Vingerpulsoximeter biedt NONIN nu een speciaal apparaat voor gebruik door de patiënt. Voor dit specifiek voor huiselijk gebruik ontworpen apparaat is de display geplaatst in de richting van de patiënt. 

In het geval van een reparatie, kunt u profiteren van onze uitwisseling: hierbij ontvangt u in het geval van een reparatie onmiddellijk een vervangend apparaat en uw eigen apparaat na reparatie weer terug.